Live

Descoperirea făcută de un cuplu din SUA în spatele curții. Ce au găsit în seif-ul pe care l-au ignorat ani de zile

Data publicării:

Ani de zile, Matthew și Maria Colonna-Emanuel au crezut că în spatele curții, ascunsă după niște copaci, este o simplă cutie ruginită, folosită probabil la protejarea unor siguranțe electrice înainte să fie depozitată acolo, scrie cnn.com.

S-au înșelat însă amarnic. „Cutia” era un safe cu 52.000 de dolari în cash, bijuterii și diamante.

Ciudat este că, atunci când a deschis seif-ul, cuplul din Staten Island, New York, a descoperit, pe lângă mica comoară, și o adresă - a unuia dintre vecinii lor.

Întrebați, aceștia au spus că, este adevărat, locuința lor a fost spartă, iar hoții au luat seif-ul. Informația a fost confirmată și de poliție. Potrivit oamenilor legii, jaful a avut loc în 2011, imediat după Crăciun.

Cei doi soți au declarat că nu s-au gândit în niciun moment să păstreze bunurile găsite: „Nici nu s-a pus problema. Nu sunt ale noastre”.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Polonia vrea să aibă „cele mai bune relații posibile cu SUA, indiferent de cine e la putere”. Sikorski: „Nu mai facem aceleași greșeli”

O maşină s-a izbit de gardul Casei Albe. Șoferul a murit pe loc

Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor au fost găsite într-un puț adânc de 15 metri

Blinken: Un atac israelian asupra orașului Rafah ar provoca pagube „dincolo de ceea ce este acceptabil”

Partenerii noștri