Live

Doi morți și un rănit după ce o persoană a căzut de la înălțime la un concert-tribut ABBA

Data publicării:
Concert în aer liber la Uppsala Konsert & Kongress. Imagine cu caracter ilustrativ. Foto: Facebook / Uppsala Konsert & Kongress

Doi oameni au murit și un altul a fost rănit după ce o persoană a căzut de la înălțimea etajului 7 la o sală de concerte din Suedia. Incidentul s-a întâmplat la un concert-tribut ABBA.

Circa 1.000 de oameni s-au adunat marți seară la sala de concerte Uppsala Konsert & Kongress, în apropierea capitalei Stockholm, pentru un concert-tribut ABBA, scrie BBC.

Cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului, o persoană a căzut de la înălțime în foaierul de la parter și a lovit doi oameni în cădere. Atât persoana care a căzut, cât și una dintre cele două lovite au murit, a anunțat poliția. Cealaltă persoană lovită a fost dusă la spital cu răni care nu îi pun viața în pericol.

Poliția nu a făcut publică identitatea victimelor.

„Am primit un apel că cineva a sărit sau a căzut de la înălțime mare”, a declarat Magnus Jansson Klarin, purtător de cuvânt al poliției, precizând că nu se știe încă dacă este vorba despre o crimă sau altceva.

Sala de concere a fost închisă de poliție, pentru audierea martorilor.

Incidentul a avut loc cu câteva zile înainte ca formația ABBA să lanseze un nou album, primul după o pauză mai mare de 40 de ani.

Editor : B.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Focuri de armă în apropierea ambasadei Israelului din Stockholm. Mai multe persoane au fost reţinute

Olaf Scholz se opune reintroducerii serviciului militar obligatoriu, după modelul Suediei

Suedia este deschisă desfășurării de arme nucleare pe teritoriul său

Scandal politic uriaș la Eurovision, înainte de finală. Reprezentanta Israelului a fost huiduită iar Olanda a fost exclusă

Partenerii noștri