Live

Fiul fostului ministru Mureșan, legături cu Cambridge Analytica

Data publicării:

Fiul fostului ministru Ioan Mureșan, Dan Mureșan, găsit mort în 2012 într-o cameră de hotel din Kenya, ar fi lucrat pentru compania care a fondat Cambridge Analytica. Asta scrie presa kenyană, care citează o declaraţie a celui care a dezvăluit scandalul manipulării datelor a zeci de milioane de utilizatori Facebook, Christopher Wylie, fost angajat al Cambridge Analytica.

Acesta spune că a fost trimis în Kenya în locul lui Dan Mureşan. Când a acceptat postul nu ştia însă că predecesorul său fusese găsit mort într-o cameră de hotel.

Dan Mureşan avea 32 de ani şi lucra în acel moment pentru o firmă britanică de consultanţă politică. Se ocupa în acel moment de camapania electorală a președintelui kenyan.

Citiți și: Rise Project. Legătura dintre un fost ministru condamnat şi interesantul contract de lobby în SUA privind lupta anticorupţie din România

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Execuție” în 21 de minute! VIDEO Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cel putin 42 de oameni au murit în Kenya dupa ce un baraj de lângă Nairobi s-a rupt

Curtea Supremă a SUA ar putea să respingă cererea lui Trump de a beneficia de imunitate în procesul penal de la Washington

Grindeanu: Cheia localelor este să se aleagă oameni care să ţină legătura cu Guvernul pentru investiţii

„Lucrurile se pot schimba în bine dacă votează mulți oameni”. Peste 60% dintre români sunt de acord cu votul obligatoriu (sondaj)

Partenerii noștri