Live

Un român care cerea 60.000 de euro după ce un accident l-ar fi lăsat în scaun cu rotile a fost filmat mergând VIDEO

Data publicării:

Un român din Irlanda și-a retras procesul intentat unei organizații care despăgubește victimele accidentelor rutiere, după ce investigatorii acesteia au publicat imagini compromițătoare, informează The Irish Times.

Constantin Ioșca, în vârstă de 40 de ani, a dat în judecată Motor Insurers Bureau of Ireland (MIBI), o organizație a asiguratorilor care compensează victimele accidentelor în care au fost implicate mașini neasigurate sau mașini neindetificate.

Bărbatul susținea că a fost lovit de o mașină neidentificată în timp ce se află pe bicicletă, în 2016. În urma accidentului, ar fi rămas cu dureri de spate.

 

 

În timpul procesului, Ioșca a folosit cârje și un scaun cu rotile pentru a se deplasa. Detectivii angajați de MIBI au realizat filmări în care Constantin Ioșca apare deplasându-se fără cârje sau scaun cu rotile, în anii 2018 și 2019. Bărbatul este filmat mergând pe jos fără cârje, plimbându-și cainele sau conducând mașina.

Clipurile video obținute de detectivi îl mai prezentau pe Ioșca urcându-se în scaunul cu rotile pentru a merge la o examinare medicală. Ioșca este filmat și în timp ce folosește cârjele pentru a urcat câteva scări, însă în aceeași zi este surprins în altă parte a orașului mergând fără ajutor.

După ce imaginile au fost arătate în instanță, avocatul lui Ioșca a anunțat că acesta renunță la proces. Avocatul MIBI a anunțat că organizația se va îndrepta împotriva lui Constantin Ioșca pentru recuperarea costurilor.

Editor web: V.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

O tânără de 24 de ani s-a săturat de oraș și s-a dus să fie administratorul unei insule în Atlantic fără poliție, ambulanță și tribunal

În ciuda opoziției vehemente a Israelului, Irlanda se pregătește să recunoască Palestina ca stat „în săptămânile următoare”

Prim-ministrul irlandez a demisionat oficial și va fi înlocuit chiar de astăzi

Reunificarea Irlandei, după un secol de secesiune, ar costa cel puțin 400 de miliarde de euro și ar dura peste 20 de ani

Partenerii noștri