Live

Miliardarul japonez care își căuta online o parteneră a renunțat după ce a primit 28.000 de răspunsuri: „Am sentimente amestecate”

Data publicării:
FOTO: Guliver/ Getty Images

Un miliardar japonez care căuta o „parteneră de viață” care să-l însoțească în călătoria Space X în jurul lunii și-a anulat planurile.

Mogulul din domeniul modei Yusaku Maezawa a postat online un anunț prin care spunea că își caută o parteneră de peste 20 de ani. Aproape 28.000 de tinere i-au răspuns, însă joi miliardarul a spus că are„sentimente amestecate” și a renunțat la căutare, potrivit BBC NEWS.

Încă intenționează să călătorească în spațiu, în 2023, dar fără parteneră.

În ianuarie, bărbatul de 44 de ani a postat online un anunț în care spunea că își caută o parteneră care să-l însoțească în spațiu. Anunțul conținea o listă de condiții și criterii: să fie singure, în vârstă de peste 20 de ani și interesate să ajungă în spațiu.

Procesul de selecție urma să fie redat într-un documentar numit „Îndrăgostiți de lună plină”. Joi, însă, bărbatul a anunțat pe Twitter că nu mai caută o însoțitoare în spațiu.

Yusaku Maezawa s-a despărțit recent de actrița Ayame Goriki, în vârstă de 27 de ani.

Nu este prima dată când Maezawa, fondator și fost CEO al retailerului online de modă Zozo, a atras atenția. Înainte de a-și căuta online parteneră, a promis că va împărți 925.000 de dolari la 100 de persoane selectate la întâmplare, care urmau să distribuie un tweet. Câștigătorii au fost anunțați acum câteva luni.

În 2018, Maezawa a fost desemnat primul pasager privat care va zbura, în 2023, în jurul lunii cu SpaceX, compania deținută de Elon Musk.

Prețul pe care Maezawa a fost de acord să îl plătească pentru biletul său în spațiu nu a fost dezvăluit, dar, potrivit lui Musk, a fost vorba de „mulți bani”.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Premierul australian spune că Musk e un „miliardar arogant” pentru că refuză să dea jos de pe X înregistrările atacului din Sydney

Tesla va cere acţionarilor să restabilească pachetul de compensaţii de peste 55 de miliarde de dolari pentru directorul Elon Musk

O româncă ale cărei inițiale sunt gravate pe bateriile Tesla îl acuză pe Elon Musk că a ascuns un defect al mașinilor

Tesla va concedia peste 10% dintre angajații săi din toată lumea (Reuters)

Partenerii noștri