Live

O fetiță româncă din Italia a vrut să imite un film și a plecat de acasă cu câinele ei. A fost salvată de pe șinele de tren

Data actualizării: Data publicării:
O fetiță româncă a trecut pe lângă o tragedie, încercând să imite un film. Foto: Profimedia Images

O fetiță de naționalitate română, în vârstă de 4 ani a fost recuperată de pe șinele de tren înainte să se întâmple o tragedie. Micuța, a vrut să imite un film în care personajul principal, tot o fetița, pleca de acasă cu câinele într-o călătorie în jurul lumii, scrie Il Matino. Câinele care o însoțea pe micuța româncă a avut un rol important în evitarea unei tragedii.

Copilul și-a luat câinele și a plecat din casa ei din Via Arquata, San Maurizio. A profitat de un moment de neatenție al bunicilor, tot români, în grja cărora se afla în acele momente.

Însoțită de câinele ei, copila, de numai patru ani s-a îndepărtat de casă. Când bunicii au realizat lipsa ei, au anunțat-o imediat pe mamă și pe carabinieri.

Au început căutările, dar teama a crescut o dată cu lăsarea întunericului.Câinele i-a fost tot timpul alături și nu s-a dezlipit de copilă care, fără să își dea seama, ajunsese între liniile de cale ferată. Din fericire, silueta copilului, ținând câinele de lesă mergând împreună printre liniile de tren a fost observată de un trecător, în apropiere de stația Torino-Ceres, lângă San Maurizio Canavese.

Așa au ajuns carabinierii să o găsească. Copila traversase o pădurice și parcursese mai bine de doi kilometri.

„Am sperat din toată inima că nu va veni un tren”, a povestit oamenii care au participat la căutări.

Ea a povestit apoi familiei și salvatorilor că a vrut să imite un film în care o fetiță de vârsta ei pleca într-o călătorie în jurul pământului împreună cu câinele ei.

Editor : D.D.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

„Timid și fără chef de dans”. Cum încearcă Ionel Arsene să scape de extrădare: Gândul de a mă întoarce la România mă blochează mental

Imagini impresionante cu o mare de lumini în Tirolul de Sud. Viticultorii au aprins mii de focuri pentru ca podgoriile să nu înghețe

Un celebru oraș din Italia vrea să interzică înghețata după miezul nopții: „Ne protejăm localnicii”

Două românce primesc 100.000 de euro despăgubiri după ce sora lor a murit în Italia

Partenerii noștri