Live

Povestea emoționantă a bărbatului care a încercat timp de 35 de ani să-l găsească pe ucigașul fiicei sale

Data actualizării: Data publicării:
John Ward a încercat timp de 35 de ani să-l găsească pe ucigașul fiicei sale. FOTO: Profimedia Images

Un bărbat din Marea Britanie, care a încercat timp de 35 de ani să-l găsească pe ucigașul fiicei sale, după ce aceasta a fost ucisă în Kenya, a murit, potrivit BBC.

Cadavrul lui Julie Ward, fotograf, în vârstă de 28 de ani, din Bury St Edmunds, Suffolk, a fost descoperit în rezervația Maasai Mara în septembrie 1988. Nimeni nu a fost condamnat vreodată pentru uciderea ei.

John Ward, tatăl tinerei, a cheltuit două milioane de lire sterline din banii săi pentru a investiga cazul. Fiii lui, Bob și Tim, au declarat că vor continua misiunea tatălui lor.

Bob Ward a declarat că tatăl său, care a murit la vârsta de 89 de ani, a continuat să urmărească pistele până acum câteva săptămâni.

El a declarat că, împreună cu fratele său, vor continua munca tatălui lor și că intenționează să publice o carte despre acest caz și să realizeze un documentar.

„Lumea poate ajunge să vadă ce a făcut în ultimii 35 de ani. Este o poveste atât de extraordinară și cred că oamenii știu doar jumătate din ea”, a declarat el pentru BBC Radio Suffolk.

Julie Ward a dispărut și a fost văzută în viață ultima dată pe 6 septembrie 1988, înainte ca trupul ei ars și dezmembrat să fie găsit de tatăl ei o săptămână mai târziu.

La vremea respectivă, oficialii kenyeni au susținut că a fost atacată de animale, dar ulterior au acceptat că a fost ucisă după ce tatăl ei a descoperit dovezi.

Doi paznici de vânătoare au fost achitați de uciderea tinerei în 1992 din cauza lipsei probelor.

John Ward a făcut peste 100 de vizite în Kenya, încercând să afle cine este responsabil.

El a declarat anterior că, dacă moartea fiicei sale ar fi fost accidentală, ar fi acceptat situația, însă a fost hotărât să nu renunțe la ancheta privind crima.

Editor : Bianca Chirilă

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un bărbat a fost omorât în bătaie de doi tineri lângă Piaţa Crângaşi din București. Agresorii au fost reținuți

Câți ani de închisoare a primit fostul ministru al economiei din Kazahstan, care și-a ucis soția bătând-o opt ore într-un restaurant

Mafia italiană nu-și mai murdăreşte mâinile cu sânge. „Ar fi fost o prostie să credem că nu vor profita de un aflux uriaş de bani”

Cine este Kostas Passaris, sau „Fiara din Balcani”, deținutul atât de periculos, încât trebuie mutat din închisoare în închisoare

Partenerii noștri