Povestea emoționantă a bărbatului care a încercat timp de 35 de ani să-l găsească pe ucigașul fiicei sale

Data actualizării: Data publicării:
John Ward
John Ward a încercat timp de 35 de ani să-l găsească pe ucigașul fiicei sale. FOTO: Profimedia Images

Un bărbat din Marea Britanie, care a încercat timp de 35 de ani să-l găsească pe ucigașul fiicei sale, după ce aceasta a fost ucisă în Kenya, a murit, potrivit BBC.

Cadavrul lui Julie Ward, fotograf, în vârstă de 28 de ani, din Bury St Edmunds, Suffolk, a fost descoperit în rezervația Maasai Mara în septembrie 1988. Nimeni nu a fost condamnat vreodată pentru uciderea ei.

John Ward, tatăl tinerei, a cheltuit două milioane de lire sterline din banii săi pentru a investiga cazul. Fiii lui, Bob și Tim, au declarat că vor continua misiunea tatălui lor.

Bob Ward a declarat că tatăl său, care a murit la vârsta de 89 de ani, a continuat să urmărească pistele până acum câteva săptămâni.

El a declarat că, împreună cu fratele său, vor continua munca tatălui lor și că intenționează să publice o carte despre acest caz și să realizeze un documentar.

„Lumea poate ajunge să vadă ce a făcut în ultimii 35 de ani. Este o poveste atât de extraordinară și cred că oamenii știu doar jumătate din ea”, a declarat el pentru BBC Radio Suffolk.

Julie Ward a dispărut și a fost văzută în viață ultima dată pe 6 septembrie 1988, înainte ca trupul ei ars și dezmembrat să fie găsit de tatăl ei o săptămână mai târziu.

La vremea respectivă, oficialii kenyeni au susținut că a fost atacată de animale, dar ulterior au acceptat că a fost ucisă după ce tatăl ei a descoperit dovezi.

Doi paznici de vânătoare au fost achitați de uciderea tinerei în 1992 din cauza lipsei probelor.

John Ward a făcut peste 100 de vizite în Kenya, încercând să afle cine este responsabil.

El a declarat anterior că, dacă moartea fiicei sale ar fi fost accidentală, ar fi acceptat situația, însă a fost hotărât să nu renunțe la ancheta privind crima.

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri