Live

Video Premierul Greciei, dezbrăcat pe jumătate pentru a doua doză de vaccin

Data publicării:
Premierul grec Mitsotakis a fost vaccinat și cu a doua doză de vaccin Pfizer/BioNTech. Foto: Profimedia Images

Prim-ministrul Greciei, Kyriakos Mitsotakis, a fost vaccinat cu a doua doză de vaccin Pfizer/BioNTech, luni, la un spital din Atena. Procedura a fost filmată și difuzată live.

Lui Mitsotakis i-a fost administrată prima doză a vaccinului în 27 decembrie, atunci când primul lot de vaccinuri Pfizer/BioNTech au ajuns în Grecia.

Autoritățile sanitare elene au început vaccinarea persoanelor de peste 85 de ani în 16 ianuarie, în timp ce etapa de vaccinare a angajaților din sistemul medical este încă în desfășurare.

Premierul grec a fost acompaniat la centrul de vaccinare de epidemiologul Sotiris Tsiodras, unul dintre membrii comitetului de experți care consiliază guvernul de la Atena pe probleme de pandemie.

Editor : Adrian Dumitru

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Erdogan confirmă în prezenţa premierului grec transformarea bisericii ortodoxe Chora din Istanbul în moschee. „Rămâne deschisă tuturor”

Premierul grec îi va cere lui Erdogan să anuleze decizia de a transforma o veche biserică ortodoxă din Istanbul în moschee

Cazul bizar al pacientului infectat cu coronavirus timp de 613 zile

Virusul gripal e cel mai probabil să declanșeze o nouă pandemie. Cercetătorii se tem și de un patogen misterios numit „Boala X”

Partenerii noștri