Live

Un american a jucat la loto 6 bilete cu aceleași numere și a devenit milionar. Spune că l-a ajutat „intuiția”

Data publicării:
Bilete de loterie. Foto: Profimedia

Un american din statul Massachusetts, veteran al războiului din Vietnam, a declarat că şi-a folosit intuiţia atunci când a câştigat de şase ori la o loterie organizată în Statele Unite, relatează BBC, citat de Agerpres.

Raymond Roberts, care joacă de peste 20 de ani la astfel de jocuri de noroc, a intrat pe 15 decembrie într-un magazin care vinde alcool în Massachusetts pentru a juca la loteria Lucky for Life.

Potrivit declaraţiilor sale, intuiţia l-a făcut să nu cumpere un singur bilet, ci şase bilete. Mai mult decât atât, el nu a bifat numere diferite pe cele şase bilete, ci exact aceleaşi numere pe fiecare bilet.

Numerele alese de el au fost cele norocoase în cadrul acelei extrageri, iar el a câştigat 390.000 de dolari pentru fiecare bilet câştigător.

Raymond Roberts a ales să încaseze imediat suma aferentă pentru cinci bilete - câştigând astfel în total aproape 2 milioane de dolari.

Pentru cel de-al şaselea bilet câştigător, el a optat pentru o variantă de plată în virtutea căreia va primi 20 de plăţi anuale în valoare de 25.000 de dolari fiecare.

Raymond Roberts spune că numerele câştigătoare reprezintă o combinaţie de zile de naştere şi de aniversări ale unor membri din familia lui, pe care le-a folosit în trecut şi la extragerile organizate de alte loterii.

Americanul, care locuieşte în Fall River, un oraş aflat la 80 de kilometri sud de Boston, a declarat că intenţionează să îşi cumpere mai întâi o motocicletă.

Potrivit reprezentanţilor loteriei Lucky for Life, şansa ca o persoană să câştige suma anuală de 25.000 de dolari pentru următorii 20 de ani este de 1 la 1.813.028.

Locuitorii din statul Massachusetts cheltuiesc la loterie cele mai mari sume per cap de locuitor dintre toţi rezidenţii din Statele Unite.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Rezultate LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc. Sâmbătă, 4 mai 2024, Trageri Speciale duble cu premii suplimentate

Blinken: Un atac israelian asupra orașului Rafah ar provoca pagube „dincolo de ceea ce este acceptabil”

SUA au testat un avion autonom, cu inteligență artificială. În unele scenarii, s-a descurcat mai bine decât avioanele cu piloți umani

De Niro îl atacă din nou pe Trump: „E un monstru. Nu cred că americanii înţeleg cât de periculos va fi dacă va ajunge iar preşedinte”

Partenerii noștri