Live

Video O fetiță a fost filmată în timp ce se dă pe un leagăn improvizat pe balconul unui apartament, la etajul 3. "Ziceți voi dacă e normal"

Data actualizării: Data publicării:
Fetița care se dă într-un leagăn improvizat pe balcon, la etajul 3, a fost filmată de un vecin. Sursa foto: captură TikTok rpd.art

O fetiță care se balansează cu putere într-un leagăn improvizat în balconul deschis al unui apartament din Florești, județul Cluj, a provocat revoltă pe rețelele sociale. Imaginile cu copila care se dă în leagăn la etajul trei au fost filmate de un localnic dintr-un bloc vecin și au fost publicate pe TikTok. 

Imaginile au fost surprinse miercuri, în orașul Florești, județul Cluj. O fetiță de aproximativ 5-6 ani se dă în leagăn, singură, în balconul deschis al apartamentului situat la etajul 3.

"Ziceți voi dacă e normal ce a făcut părintele acela? I-a făcut un leagăn la etajul 3 și fata se dă, se dă și, din ce văd, numai niște sticlă o protejează (...) Vai de capul meu! Și se și împinge cu picioarele”, spune cel care a filmat și a publicat filmarea pe TikTok.

@rpd.art Spune daca e normal asa ceva?! #rpdart #parents ♬ Epic - Joystock

Nu este primul caz în caz copii nesupravegheați sunt expuși pericolului. Tot miercuri și tot în Florești, doi copii de 9 și 12 ani au fost filmați în timp ce se plimbau pe acoperișul de țiglă al unui bloc cu 4 nivele. Martorul care a filmat totul a sunat la 112, doar că la sosirea polițiștilor copiii coborâseră deja. Minorii se aflau singuri în locuință, într-un apartament situat la ultimul nivel, prevăzut cu ferestre spre acoperiș. În baza imaginilor, oamenii legii i-au amendat pe părinții celor doi copii cu 500 de lei. 

 

Editor : Izabela Zaharia

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Amendă uriașă pentru un bărbat din Bihor, care a abandonat, într-o pungă, 7 pui de câine

A fost găsită fata de 13 ani din Cluj care a plecat joi de acasă și nu a mai revenit. Poliţia face cercetări

Un motociclist de 19 ani a fost reţinut de poliţişti după o urmărire de câţiva kilometri

Poliţia cere sprijinul populaţiei pentru găsirea unei fete de 13 ani din Cluj care a plecat de acasă de joi

Partenerii noștri