Live

Franz Beckenbauer e grav bolnav: Nu mai vede cu un ochi și o „deteriorare semnificativă” a sănătății i-a afectat „judecata și memoria”

Data publicării:
Franz Beckenbauer, legenda fotbalului german, în tribună la un meci din Bundesliga, 2022. Foto: Profimedia Images

Legenda fotbalului german Franz Beckenbauer, în vârstă de 78 de ani, are probleme de sănătate. El nu a mai apărut în public de ceva timp, iar fratele său Walter a asigurat, într-un trailer pentru un documentar despre Franz, că acesta „nu se simte bine”. Fostul internaţional german este bolnav de ceva timp şi se pare că starea sa de sănătate s-a deteriorat, informează news.ro.

În noul documentar „Beckenbauer”, difuzat la televiziunea germană, Walter Beckenbauer vorbeşte despre starea de sănătate a fratelui său: „Dacă aş spune că este bine, aş minţi, iar mie nu-mi place să mint. Nu se simte bine”.

Înainte de Cupa Mondială din 2022 din Qatar, „Der Kaiser” a declarat că nu poate fi prezent pentru că nu mai vede cu ochiul drept, la care a suferit un atac asemănător infarctului. „Am avut un aşa-zis atac de cord la un ochi. Din nefericire, nu pot vedea nimic cu ochiul drept şi trebuie să am grijă de inima mea”.

Total absent din mass-media din aprilie din cauza agravării stării sale de sănătate, ziarul german „Spiegel” a tras un semnal de alarmă săptămâna trecută, susţinând că orice izbucnire emoţională ar putea pune în „pericol grav” starea clinică a Kaiserului, care a suferit o „deteriorare semnificativă”, afectându-i atât judecata, cât şi memoria, fără nicio perspectivă de ameliorare.

În august, Lothar Matthaus şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la starea de sănătate a lui Beckenbauer. „Îi dorim tot binele din lume, să îşi recapete energia de altădată. Bineînţeles, sperăm să se facă bine. Franz a spus întotdeauna că sănătatea este cel mai important lucru în viaţă. El nu o are în acest moment”.

Editor : M.L.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Explozie puternică într-un bloc din Germania. Trei oameni au murit, iar alți 16 au fost răniți

Olaf Scholz se opune reintroducerii serviciului militar obligatoriu, după modelul Suediei

Olaf Scholz spune că Germania are nevoie de o recrutare militară puternică

Olaf Scholz spune că este timpul ca o femeie să fie aleasă în funcția de președinte al Germaniei

Partenerii noștri