Live

Adevăratul motiv pentru care Serena Williams s-a retras de la turneul de la Roma

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Guliver/Getty Images

Serena Williams s-a retras de la turneul de tenis de la Roma. Câștigătoarea a patru titluri la Roma, Serena și-a anunțat retragerea cu o săptămână înainte de startul turneului Internazionali BNL d'Italia, scrie WTA Tennis.

Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de Twitter a turneului. 

„Antrenorul și echipa mea îmi spun mereu să merg la un turneu doar atunci când mă simt pregătită să îl câștig. Pot să concurez, dar nu vreau doar să concurez, vreau să fac mult mai mult de atât, așa că am nevoie de mai mult timp pentru a mă pregăti”, a spus Serena Williams într-un clip postat pe Snapchat.

Potrivit Washington Post, este posibil chiar ca Serena Williams să nu fie gata nici pentru French Open, turneul de Grand Slam care se va desfășura între 27 mai și 10 iunie.

Serena Williams a recunoscut în repetate rânduri că are probleme cu revenirea sa în tenis, după ce a adus-o pe lume pe fiica sa, în toamna anului trecut. După ce a născut, Serena Williams a avut probleme cu mai multe cheaguri de sânge, care i-au pus inclusiv viața în pericol, după cum a dezvăluit chiar sportiva.

După ce a fost eliminată de la turneul de la Miami, preparatorul său fizic, Mackey Shilstone, i-a transmis, într-un interviu acordat New York Times, că are nevoie de mai mult timp pentru a-și intra în formă: „Serena, știi să joci tenis. Pur și simplu nu ești în formă”. Cinci săptămâni mai târziu, preparatorul a declarat că Serena Williams se află la 75% din forma fizică pe care o avea la începutul lui 2017, când a câștigat Australian Open.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Digistoria – cele mai importante evenimente petrecute pe 21 aprilie

Buncărul lui Mussolini din al Doilea Război Mondial a fost redeschis publicului la Roma

Un bărbat din Tadjikistan, suspectat că este membru activ al grupării Statul Islamic, a fost arestat pe un aeroport din Roma

Papa Francisc și-a anulat participarea la procesiunea Via Crucis, după ce a prezidat slujba din Vinerea Mare la basilica Sfântul Petru

Partenerii noștri