Live

Mihaela Buzărnescu a cedat nervos și a izbucnit în plâns pe terenul de tenis. „Spune-mi, ce ai de gând să faci?”

Data publicării:
Foto: DigiSport

Mihaela Buzărnescu a fost învinsă de rusoaica Margarita Gasparian cu 1-6, 6-4, 7-5, după două ore de joc. În setul decisiv, Miki a servit pentru câștigarea meciului la scorul de 5-3, scrie digisport.ro.

Rusoaica a reușit break-ul, moment în care Miki Buzărnescu a apelat la on-court coaching. În momentul în care primea sfaturi de la Artemon Apostu, Mihaela Buzărnescu nu și-a putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în plâns.

VEZI VIDEO PE WWW.DIGISPORT.RO

„În primul rând, ai luptat excelent. Ești aproape. Acum tot un game ai sau două. Nu contează. Ideea e că trebuie să fii în prezent, trebuie să fii aici și să joci punct cu punct. Ce a fost a fost. Te rog să nu mai vorbim despre ce a fost. Vreau să te conectezi și să îmi spui ce ai de gând să faci. Spune-mi, ce ai de gând să faci? Să te plângi în continuare? Să te gândești la ce a fost? Spune-mi ce vrei să faci.

Îți zic eu ce trebuie să faci. Să fii jos, retragere scurte înainte, returul la joc. Iar pe 2, dacă dai, că e lent serviciul ei 2, fă-ți loc și nu te mai duce la linii și după care muncești punctul. Exact cum ai făcut în ultimele game-uri. Ești aici ca să lupți pentru fiecare punct. Asta faci, nu vreau să mai aud nimic altceva”, i-a transmis Artemon Apostu.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Simona Halep și Jaqueline Cristian, calificate în sferturile turneului de la Linz, la simplu. Buzărnescu, în sferturi la dublu

Mihaela Buzărnescu a cucerit un nou titlu, la simplu

Cum își petrec timpul liber sportivii români care au ajuns în satul olimpic. Robert Glință: „E foarte multă tehnologie, impresionant”

Mihaela Buzărnescu a câștigat turneul de la Budapesta la proba de dublu și pleacă direct la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Partenerii noștri