Mihaela Buzărnescu a cedat nervos și a izbucnit în plâns pe terenul de tenis. „Spune-mi, ce ai de gând să faci?”

Data publicării:
mihaela buzarnescu
Foto: DigiSport

Mihaela Buzărnescu a fost învinsă de rusoaica Margarita Gasparian cu 1-6, 6-4, 7-5, după două ore de joc. În setul decisiv, Miki a servit pentru câștigarea meciului la scorul de 5-3, scrie digisport.ro.

mihaela buzarnescu
Foto: DigiSport

Rusoaica a reușit break-ul, moment în care Miki Buzărnescu a apelat la on-court coaching. În momentul în care primea sfaturi de la Artemon Apostu, Mihaela Buzărnescu nu și-a putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în plâns.

VEZI VIDEO PE WWW.DIGISPORT.RO

„În primul rând, ai luptat excelent. Ești aproape. Acum tot un game ai sau două. Nu contează. Ideea e că trebuie să fii în prezent, trebuie să fii aici și să joci punct cu punct. Ce a fost a fost. Te rog să nu mai vorbim despre ce a fost. Vreau să te conectezi și să îmi spui ce ai de gând să faci. Spune-mi, ce ai de gând să faci? Să te plângi în continuare? Să te gândești la ce a fost? Spune-mi ce vrei să faci.

Îți zic eu ce trebuie să faci. Să fii jos, retragere scurte înainte, returul la joc. Iar pe 2, dacă dai, că e lent serviciul ei 2, fă-ți loc și nu te mai duce la linii și după care muncești punctul. Exact cum ai făcut în ultimele game-uri. Ești aici ca să lupți pentru fiecare punct. Asta faci, nu vreau să mai aud nimic altceva”, i-a transmis Artemon Apostu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri