Live

Simona Halep l-a cooptat în echipa sa pe antrenorul Artemon Apostu-Efremov

Data actualizării: Data publicării:
Simona Halep și cei doi antrenori: Artemon Apostu-Efremov (stânga) și Darren Cahill (dreapta) Foto: Facebook Simona Halep

Simona Halep a anunțat, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, cooptarea în echipa sa a lui Artemon Apostu-Efremov, informează Mediafax.

Simona Halep a publicat sâmbătă o fotografie pe pagina sa de Facebook în care apare și noul antrenor secund, Artemon Apostu-Efremov. Fotografia postată de jucătoarea de tenis din Constanța este însoțită de mesajul: „Bine ai venit în casa de nebuni, Arti. Suntem fericiți să te avem în echipă”.

În vârstă de 40 de ani, Artemon Apostu-Efremov este fost tenisman. Fost număr 310 ATP, el a devenit mai cunoscut pentru prestaţiile de la dublu, unde a făcut pereche cu Adrian Cruciat, scrie digisport.ro.

Artemon Apostu-Efremov a devenit în 2017 antrenorul Irinei Begu, dar în 2018 sportiva a renunțat la colaborarea cu el. A colaborat și cu Mihaela Buzărnescu, dar numai pentru câteva luni.

În noiembrie, Simona Halep a anunțat că a încetat colaborarea cu antrenorul Daniel Dobre, cel care a ajutat-o să câștige turneul de la Wimbledon.

Campioana de la Wimbledon a început pregătirile pentru noul sezon la Dubai, unde este însoțită de întreaga sa echipă, în frunte cu Darren Cahill.

Editare web: Luana Păvălucă

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Tatăl meu `a explodat`!” A spus totul după 7 ani: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Simona Halep explică de ce nu joacă la Madrid Open: Corpul meu are nevoie de ceva mai mult timp pentru a fi pregătit

Simona Halep se retrage în ultimul moment de la turneul din Portugalia, pentru care a primit un wild card

Halep a primit wild card pentru încă un turneu important. Mesajul Simonei

Simona Halep nu va juca împotriva Ucrainei în turneul Billie Jean King Cup din SUA. Explicațiile Federației Române de Tenis

Partenerii noștri