(P) “Smart Communities” – Conferință & Expo, 9 iunie, București

Data actualizării: Data publicării:
SMART COMMUNITIES v3 mic

“Smart Communities” – Conferință & Expo va avea loc pe 9 iunie 2022, la Hotel Pullman, București. Sunt așteptați să participe reprezentanți ai autorităților publice locale și centrale, ai furnizorilor privați de soluții pentru administrația publică, care pot contribui la bunăstarea, sănătatea și educația cetățenilor, dar și consultanți pentru accesarea și implementarea proiectelor finanțate cu fonduri europene (înscrierile se pot face accesând formularul din linkul următor: bit.ly/3Kx8cCh).

Evenimentul face parte din seria Dezbaterilor Smart City (14 ediții organizate până acum), inițiate și moderate de Marius Bostan antreprenor, expert în dezvoltare locală, fost Ministru al Comunicațiilor și Societății Informaționale. Temele principale de discuție vor fi programele de finanțare europene, precum și modul în care sunt pregătite toate părțile implicate: administrația publică, consultanții și furnizorii de soluții, care pot ajuta dezvoltarea pe baze corecte a proiectelor. De asemenea, va fi dezbătută modalitatea în care pot fi eliminate unele bariere și accelerată viteza de decizie a autorităților publice pentru adoptarea soluțiilor, cu prioritate pentru următoarele verticale: Smart Mobility, Smart Utilities, Smart Environment, Smart Health, Smart Education, Smart Safety, Smart Business.

Marius Bostan, antreprenor: “Administrația publică permanent ar trebui să aibă respectul pentru timpul oamenilor. Într-o comunitate locală smart, bazată pe tehnologie, cetățenii vor câștiga timp, vor avea o viață mai bună. Timpul este una dintre cele mai prețioase resurse într-o lume care trăiește cu viteză din ce în ce mai mare. Apoi tehnologia aduce eficiență și scăderi de costuri. Așa construim un viitor mai bun pentru noi și urmașii noștri și o Românie unde cei plecați să-și dorească să revină“.

Invitații “Smart Communities” – Conferință & Expo vor împărtăși idei și soluții bazate pe expertiza lor și vor discuta despre modul în care pot colabora, astfel încât noi toți să putem beneficia de imensa oportunitate pe care ne-o oferă tehnologia și finanțările, pentru a dezvolta orașe și comunități, nivelul de trai și economia în general.

Până acum au confirmat participarea reprezentați de top ai administrației publice din Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Ministerul Energiei, Ministerul Investițiilorși Proiectelor Europene, Primării și Consilii Județene (Reșița, Suceava, Oradea, Piatra Neamț, Bacău, Turda, Lugoj, Ploiești, Sibiu, Brașov, București Sector 6, Târgu Jiu), Asociația Municipiilor din România, Asociația Administratorilor Publici din România, Institutul pentru Orașe Vizionare, consultanți și furnizori privați de soluții.

Mai multe informații despre invitați, agendă, acces la eveniment și parteneri ai evenimentului, pot fi găsite accesând: https://www.concordcom.ro/smart-communities-2022/

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri