Un bărbat din SUA a fost găsit mort în casă, înconjurat de 124 de șerpi

Data actualizării: Data publicării:
serpi
Un bărbat din SUA a fost găsit mort în casă, înconjurat de 124 de șerpi FOTO: Getty Images

Poliția din Maryland a deschis o anchetă după ce un bărbat de 49 de ani a fost găsit mort într-o casă plină de șerpi.

Ofițerii au fost alertați după ce vecinii bărbatului din Charles County, Maryland, care nu-l mai văzuse de aproximativ o zi, s-au dus acasă la el să verifice dacă totul este în regulă și au văzut prin fereastră că era căzut pe pardoseală.

Un echipaj de poliție a intrat în locuință și l-au găsit pe bărbatul de 49 de ani inert, înconjurat de 124 de șerpi, care, însă, se aflau în cuști. El a fost declarat mort, fiind declanșată o anchetă pentru determinarea cauzei decesului.

Poliția a sesizat autoritățile pentru controlul animalelor pentru a se ocupa de șerpi. Aceștia s-au arătat uluiți de ce au găsit în casa bărbatului, relatează NBC Washington.

„În interiorul casei, au fost descoperiți peste 100 de șerpi veninoși și neveninoși, din diferite specii, aflați în cuști”, a transmis biroul șerifului.

În casă au fost găsiți pitoni, șerpi cu clopoței, cobre și mamba negre, multe din specii fiind interzise în Maryland. Reptilele, care „par să fie bine îngrijite”, au fost preluate și urmează să fie transportate la diferite unități.

 

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri