Un bărbat și-a scos la plimbare, în parc, cei 20 de șerpi, animalele lui de companie

Data actualizării: Data publicării:
sarpe in iarba
Un bărbat și-a scos la plimbare, în parc, cei 20 de șerpi FOTO: Getty Images

Un bărbat dintr-un oraș scoțian care și-a scos la plimbare în parc cei 20 de șerpi, animalele lui de companie, a provocat o imensă controversă în comunitate. În timp ce o parte din oameni se arată revoltați, alții spun că proprietarul reptilelor are și el exact aceleași drepturi ca și propietarii de câini să-și scoată animalele la aer curat.

Pe grupul „Friends of Barshaw Park” mai multe persoane au scris că un bărbat își aduce șerpii în parcul respectiv, amplasat în orașul Paisley, și îi lasă să se încălzească la soare, potrivit Herals Scotland.

„S-a raportat că, recent, 20 de șerpi au fost aduși în parc de către persoana respectivă. Consiliul Renfrewshire ne-a spus că nimeni nu are permisiunea să aducă șerpi în Barshaw Park. Poliția cere ca, dacă vedeți pe cineva în parc cu șerpi, să nu vă apropiați de persoana respectivă, ci să sunați la poliție, la 101”, se spune în textul unei postări.

Membrii grupului au păreri împărțite. În timp ce unii sunt de partea bărbatului și spun că are și el dreptul să-și aducă animalele de companie la plimbare, alții cred că șerpii nu au ce să caute în parc..

„L-am văzut pe acest tip în parc în ultimii doi ani. Este o persoană drăguță, foarte prietenoasă. Șerpii lui sunt liniștiți și i-am luat în mână de mai multe ori”, a scris un utilizator.

 

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri