(P) Care-i faza cu aspiratoarele verticale în 2023?

Data publicării:
digi24.ro_no-revisions-cpIgNaazQ6w-unsplash

Dacă te gândești că au trecut, până acum, aproape trei anotimpuri și tot nu înțelegi care-i faza cu aspiratoarele verticale în 2023, mai ales în contextul în care toată lumea pare că este înnebunită după frații mai tineri ai acestor dispozitive, respectiv roboții de curățenie, a sosit momentul să-ți clarifici câteva semne de întrebare.

Iată, așadar, 3 motive pentru care aspiratoarele verticale ar trebui să rămână în topul preferințelor consumatorilor:

1. Rapiditate și eficiență.

Ai citit oare greșit? Răspunsul este nu. Într-adevăr, se poate ca robotul care aspiră să fie printre cele mai recente invenții în vogă. Cel mai probabil, majoritatea prietenilor tăi și-au cumpărat deja unul, mai mult i-au pus și nume și l-au transformat într-un membru al familiei lor. Mai au puțin și îi dau și lui de mâncare chiar!

Aceiași prieteni nu înțeleg de unde vine reticența ta în fața tehnologiei și poate (nu foarte sigur) vor încerca să te forțeze să-ți iei și tu un astfel de dispozitiv. Și, la o adică, să-ți cumperi un ajutor care să măture și să spele de unul singur nu este ceva la care să zici nu. Doar știi bine ce înseamnă să vii acasă sleit de puteri și să tragi de tine să faci curățenie, ca să nu-ți urăști zilele în dimineața următoare, când te pornești din nou la muncă.

Iar dacă principala ta grijă când vine vorba de curățenie este podeaua, atunci se poate ca acest aspirator să fie tot ce-ți dorești. Numai că într-o casă nu există doar podele. Există scări și spații înalte, colțuri în care pânzele de păianjen își fac casă din când în când, mai ales la țară.

Tocmai de aceea, un aspirator vertical este mult mai potrivit pentru tine. Deoarece, în afara podelelor, te ajută să cureți și draperiile din camere, pereții, scările și chiar interiorul mașinii, fără să mai trebuiască să cumperi un alt dispozitiv.

2. Aspiratorul vertical este ușor de cărat și de… dezmembrat.

Nu te speria. Nu este vorba despre acea dezmembrare pe care o ai în minte și care îți îngreunează munca în miez de zi. Din contră, este vorba despre o capacitate a acestui dispozitiv, de a putea fi folosit fix în contextul în care ai nevoie de el, fără să trebuiască să cari toate celelalte componente cu tine… și fără să strici în vreun fel buna funcționare a aparatului de curățenie.

Partea bună este că noua tehnologie a eliminat săculeții voluminoși prezenți în cadrul majorității aspiratoarelor, astfel încât, acum, chiar și pe scări, curățenia se face fără nicio problemă. Nu te vei mai întoarce niciodată la momentul în care căratul dispozitivului te făcea să fii mai obosit decât curățarea propriu-zisă a spațiului.

3. Aspiratorul vertical poate fi folosit cu ușurință de orice membru al familiei.

Poate că un robot de curățenie i-ar ajuta mai mult pe bătrânii din familia ta. Aceștia nu ar mai trebui să se aplece și să curețe podelele cu atâta frecvență, însă problema când aduci bătrânii și robotul în aceeași propoziție este aceea că, de cele mai multe ori, majoritatea oamenilor în vârstă sunt reticenți la aparate care să le facă curat în casă, oricât de folositoare s-ar dovedi acestea.

Deși cel mai probabil nu ai ajuns încă la o vârstă foarte înaintă, dacă te gândești la membrii familiei tale aflați în acest moment al vieții există șanse foarte mari ca aceștia să fie destul de reticenți la schimbările pe care ai vrea să le aduci în viețile lor. Unde mai pui că, în cazul unui robot, acesta trebuie programat, iar dacă ceva nu este în regulă, trebuie umblat din nou la aplicația prin care se realizează traseul dispozitivului?

Tocmai de aceea, este indicat să alegi o soluție de miijloc, iar în acest caz, un aspirator vertical este chiar mai eficient decât ți-ai imaginat. Pentru că este conceput în așa fel încât nu trebuie să te apleci atunci când cureți pe jos, durerile de spate sunt și ele de domeniul trecutului, iar pânzele de păianjen dispar rapid sub puterea furtunului care atrage mizeria într-un singur loc.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri