Lecția pe care bărbații o pot învăța de la Robert Mueller, fostul director FBI

Data actualizării: Data publicării:
Robert Mueller
Robert S. Mueller III, procuror special, fostul director FBI FOTO: Gulliver/GettyImages

Moda se schimbă, trendurile vin și pleacă, doar cămașa albă rămâne pilonul de neclintit din garderoba unui bărbat. O ținută impecabilă pornește de la cămașa albă perfectă pe care mai apoi o puteți completa cu orice tip de costum. Vă convingeți dintr-un material Digi24 și Deutsche Welle.

Robert Mueller nu face compromisuri. Nici când vine vorba de lege, nici când vorba de culoarea cămăşii. Se pare că omul de care se teme Donald Trump este şi un campion al stilului masculin clasic.

Gerhard Elfers, expert „Dress Code”: Ştiţi, tocmai îl visam pe Robert Mueller. Poate aţi auzit de el. El conduce investigaţia legată de legăturile ruseşti ale acestui tip. Este este singurul om de care îi este frică lui Donald. De asemenea, este un erou de război, rănit şi decorat în Vietnam. A fost directorul FBI timp de 12 ani.

Şi mai este faimos pentru încă un lucru. Poartă doar cămăşi albe. Mereu. Fără excepţie. Nici una. Când era director al FBI, oamenii lui nu îndrăzneau nici măcar să poarte cămăşi albastru deschis. Ştiau că va observa. Şi că nu îi va plăcea. Cred că s-a inspirat din filme, unde băieţii buni poartă mereu alb. Îl salut.

Poţi să treci prin viaţă fără să porţi o cravată violet sau o batistă de mătase sau butoni aurii. Dar nu poţi să ai o viaţă decentă fără o cămaşă albă. O cămaşă albă este ca o pânză goală. Este acolo pentru tine, ca un vechi prieten. Este ca o zăpadă proaspăt căzută. Pură şi simplă. Are claritatea supremă. Mai ales pentru cei dintre voi care abia începeţi să vă îmbrăcaţi cum trebuie.

Începeţi de la bază. Cămaşa albă este o cărămidă de bază. Nu poate fi niciodată o alegere greşită. Îmbracă una de dimineaţă şi ai rezolvat 50% din ţinută. Restul se potriveşte de la sine. Aşa că mai bine iei exemplu de Mueller şi laşi culoarea îngerilor să vorbească pentru tine”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri