AGENDA CULTURALĂ „24înOraș”. Recomandări pentru distracția din weekend

Data publicării:
0102posteuca-47055

Sâmbătă, puteți lua bilete pentru o călătorie plină de umor. La cinematograful din Băneasa se reia spectacolul „Boeing- Boeing”, povestea comică a unui crai modern, cuceritor de stewardese. Deznodământul neașteptat îl aflați de la ora 19.00. Și tot sâmbătă, de la ora 20.00, fostul violinist de la Phoenix, Mani Neumann, cântă la Șarpele Roz.

Dumincă are loc o premieră: „Însemnările unui nebun”. Marius Manole este nebunul chinuit de singurătate, care își găsește refugiul în alter ego-ul său, interpretat magistral, la vioară, de Alexander Bălănescu. Această colaborare inedită poate fi văzută la sala Arcub, duminică, de la ora 20.00. Și tot duminică, Radu Beligan joacă în piesa „Egoistul”, la Teatrul Național, de la ora 19:30.

Dacă vă place filmul, începutul de februarie este unul prolific. „Lincoln”, „Silver Linings Playbook” și „Amour” sunt trei filme cu ceva nominalizări la premiile Oscar.

De astăzi, Agenda Culturală se personalizează ca rubrica „24înOraș”

Sâmbătă, la Oradea, trupa vocal instrumentală de rock alternativ, Kumm, concertează de la ora 20.00, îm Moszkova Caffe.

La Iași, găsiți tot un concert de muzică rock. Trupa „Celelate cuvinte” cântă, sâmbătă, în inima Moldovei, în Club Underground.

La Constanța, pe 2 februarie, la sala Teatrului Național de Operă, de la ora 19.00, se aude și se vede Cavaleria Rusticană.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri