Cea de-a șasea ediție a conferinței TEDxBucharest are loc pe 22 noiembrie, la Auditorium Pallady

Data publicării:
TEDxBucharest photo2

Printre speakerii TEDxBucharest 2014 se numără:

  • Antoanella Broglia este consultant Infonomia, organizator TEDxMadrid și ambasador Ashoka Spania. Cu o experiență de 30 de ani în marketing și publicitate, Antoanella colaborează în prezent cu Infonomia pentru dezvoltarea unor strategii inovatoare de business.

  • Ioana Calen este Managing Partner și fondator Modulab, o platformă inter-disciplinară care promovează cercetarea și dezvoltarea noilor metode și tehnologii de exprimare umană în cadrul artei și a industriilor creative.

  • Ioana Cozmuță oferă expertiză și susține Portalul Spațial NASA precum și Biroul Comercial Spațial în dezvoltarea și aplicarea de simulări și modele pentru comercializarea inovatoare a spațiului cosmic.

  • Dr. Daniel Marcu, Project Leader & Research Professor - University of Southern California, este o autoritate în NLP (natural language processing) și un antreprenor de succes. A fondat Language Weaver, o companie construită în jurul unui software de traducere automată.

„Cu tema de anul acesta, “Future Spoiler”, asteptăm să atragem peste 700 de fani TEDx dornici să fie inspirați de previziunile speakerilor noștri. Suntem norocoși să ne adresăm în fiecare an unui public educat, pasionat de evoluția tehnologiei, mereu conectat și interesat de viitoare trenduri. Având un public cu așteptări atât de mari, am invitat și la ediția din 2014 speakeri motivaționali cu povești de succes ce-i vor determina pe cei din public să-și ia soarta în propriile mâini”, a declarat Andrei Dinu, organizator TEDxBucharest 2014.

Respectând formatul evenimentelor TEDx din întreaga lume, fiecare dintre speakerii prezenți la TEDxBucharest va ține un discurs de maximum 18 minute, majoritatea acestor discursuri fiind susținute în limba engleză. Toate prezentările din cadrul evenimentului vor fi disponibile ulterior pe o platformă video.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri