Conversații esențiale. Bogdan Dumitrache: Am dus-o greu, dar nu am colaborat cu emisiuni de televiziune doar ca să câştig bani

Data publicării:
bogdan dumitrache 2

 

Filmul în care joacă a luat Marele Premiu la Berlin și este nominalizat la Oscar, iar el, Bogdan Dumitrache, vorbește sâmbătă, de la 20.10, la „Conversaţii esenţiale”, despre cum i s-a schimbat viața după Berlin.

Într-o discuţie sinceră cu Iuliana Ciugulea, actorul Bogdan Dumitrache i-a mărturisit că nu ar părăsi România și că nu vrea să aibă apariții publice de dragul de a fi vizibil.

„Cu toate că am dus-o greu la un moment dat şi îmi iubesc enorm soţia şi fetiţa, nu m-am dus să colaborez la emisiuni de televiziune, doar ca să câştig bani”, recunoaşte Bogdan.

După succesul înregistrat cu filmul „Poziția copilului”, Bogdan Dumitrache a fost contactat de un impresar străin care a dorit să se ocupe de el şi este unul dintre puţinii actori români care au acum agent străin.

Bogdan Dumitrache îşi aduce aminte cu nostalgie că după ce a terminat facultatea, pentru căpărinţii nu puteau săîl ajute, stăteaîn chirie, el şi câinele lui, la ultimul etaj într-un bloc de nefamiliştişi din cauza căldurii, vara, plecau amândoi de acasă la prânz, când se încălzea groaznic şi se întorceau seara.

Avea în apartament doar o canapea abandonată de alţii, găurită de vreme şi... atât.

„Părinţii erau dezamăgiţi că nu reuşeam, dar am reuşit să-i conving. Tata era foarte mândru de mine că am intrat la teatru, dar apoi nu întelegea de ce nu joc. La un spectacol, la Teatrul Nottara, s-a ridicat singur în picioare și a început să aplaude la un monolog al meu. S-a trezit singur în picioare, aplaudând”, își amintește actorul.

Mai multe detalii şi interviul complet, puteţi urmări sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 20.10 pe Digi24 în cadrul emisiunii „Conversaţii esenţiale”, prezentată de Iuliana Ciugulea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri