Bodo de la Proconsul: Îmi doresc doi-trei pitici care să ne umple casa

Data publicării:
bodo 1

Şi ca orice copil, cu multe curiozităţi, mai ales legate de câți copii își dorește artistul. „Îmi plac enorm de mult copiii! Nici nu ai idee cât de mult îmi plac... Eu am un băiat mare, care trăieşte în SUA, în Portland – Oregon şi care are 24 de ani. Şi cu siguranţă că împreună cu soţia mea vrem să mai avem unul, doi, trei pitici care să ne umple casa”.

Bodo și-a dorit de mic să fie cântăreţ, „vinovată” de această alegere a fost chiar mama artistului. „Pentru că atunci când eram destul de mic şi de când conştientizez eu, ţin minte că mama obişnuia să mă pună să cânt înainte să adormim...Ea cânta şi eu trebuia să fiu vocea a doua. Şi asta mă liniştea mereu, dovadă că adormeam foarte repede. Dar m-a şi făcut să exersez cântatul, de la o vârstă foarte mică... 3 ani.”

Mulţumită de răspuns, Miruna a mai avut o singură curiozitate: când şi cui a dat Bodo primul autograf. „Unei domnişoare care avea 8 ani, undeva la Buzău şi care s-a declarat cel mai vechi fan al nostru... cu toate că formaţia era doar de un an sau doi...Şi a zis – eu sunt cel mai vechi fan Proconsul, am opt ani şi aş vrea să îmi daţi un autograf. Şi m-am bucurat foarte mult să dau autograf unei domnişoare de 8 ani”, şi-a amintit artistul.

Și tot la Jurnal pentru copii, actrița Ioana Moldovan a venit, însoțită de cei doi fii ai ei, pregătită să răspundă întrebărilor Mirunei. Ioana a spus că cel mai greu rol al său a fost şi rămâne cel de mamă. Dar chiar şi aşa, încă un copil, o fetiţă ar mai fi binevenită în familie. „Eu cred că rolul de mamă îmi ridică şi acum foarte multe probleme. Eu în lumea teatrului şi a filmului nu am fost foarte prezentă. M-am retras în momentul în care l-am născut pe Filip. Apoi l-am născut pe Andru şi am preferat să stau acasă pentru că era foarte greu să mă desprind de ei. Lumea asta pe care tu o descoperi şi eu sunt foarte surprinsă că ai prins-o atât de devreme...este o lume complicată... Şi eu am spus că dacă sunt mamă şi am doi copii aş vrea ca rolul acesta să îl fac perfect.”

Cei doi băieţi ai actriţei au o mulţime de prieteni, dar nu tocmai din cei obişnuiţi, căci în familia Ioanei Moldovan la loc de cinste sunt tot felul de vietăţi, care mai de care mai speciale. „Au prieteni aşa: o familie de hamsteri, cu puiuţi, avem două broaşte ţestoase, avem un cătel nebun pe care îl cheamă Dominic şi care crede despre el că este om, am avut prepeliţe , avem şi peşti şi şase şopârle...A fost plină casa de şopârle... În fine le-am eliberat... Filip a vrut să le elibereze şi acum sunt în curte şi ne mănâncă toţi căpşunii...”

Un week-end cu două interviuri fascinante, marca Miruna, de la 9.30 la „Jurnal pentru copii”, pe Digi24.

Sâmbătă, de la ora 9.30, o întâlnire cu un artist îndrăgit, dar şi multe alte subiecte şi personaje cu poveşti frumoase, la „Jurnal pentru copii”, prezentat de Sara şi Radu.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri