FOTO. De la pupitrul de știri din week-end, vedetele Digi24 au participat la construcția Casei de Cultură din Vizurești

Data publicării:
MG 2550

 

Încântate de propunere vedetele Digi24 au pus mâna pe ciocan și s-au apucat de treabă dis-de-dimineață.

„Mi-a plăcut și mai vreau! Dincolo de ideea de voluntariat pentru copiii defavorizați, dincolo de faptul că este mult mai ușor decât îmi imaginam să construiești o casă, o școală sau un dispensar, am redevenit copil pentru câteva minute, m-am jucat, am cunoscut oameni noi, am învățat lucruri noi, am mulțumirea că a rămas ceva în urma trecerii mele pe acolo și, nu în ultimul rând, să le vezi pe colegele mele Oana și Simona cu ciocanul în mână bătând e de neprețuit”, spune Andrei Tomescu.

Constructie Casa de Cultura Vizuresti 1
Constructie Casa de Cultura Vizuresti 1

Dorința de a-i ajuta pe cei care au nevoie de sprijin a fost cea care a determinat-o și pe Simona Țăranu să își pună cizmele de cauciuc, casca de protectie și să vină pe șantier la 8 dimineața.

„Am participat din curiozitate, din dorința de a ajuta, dar și de a face ceva pentru mine. A fost o experiență unică ce îmi doresc să se repete. E nevoie doar de voința de a face ceva și pentru cel care nu a avut șansa ta. Am plecat de la Habitat încărcată pozitiv, cu un sentiment de satisfactie. Recunosc, Andrei Tomescu a fost liderul nostru, el a muncit și s-a implicat cel mai mult, spune Simona Țăranu.

Prezentă în fiecare week-end la pupitrul știrilor Digi24, Oana Zamfir a fost impresionată de dăruirea celor care munceau din greu, fără să aștepte vreo recompensă, pentru comunitatea din Vizurești. „M-am simțit din nou ca la școală, ca atunci când plecam în excursie. Ne-am trezit devreme, am plecat la drum, cu bocanci și hanorace. Am dârdâit de frig, am mâncat în aer liber și ne-am dat cu ciocanul peste degete. Dar a meritat! Când s-a încheiat ziua de muncă, eram obosită, murdară, dar știam că las ceva acolo făcut cu mâinile mele pentru niște copii care nu au avut șansa la o viață decentă. Oricând aș repeta experiența”, spune mândră Oana Zamfir.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri