Julia Roberts a purtat o rochie-omagiu pentru George Clooney

Data actualizării: Data publicării:
Julia Roberts
Julia Roberts a participat la gala în care George Clooney a fost omagit pentru întreaga carieră. Foto: Profimedia Images

Actriţa Julia Roberts şi-a arătat admiraţia pentru colegul ei de breaslă, George Clooney, purtând o rochie care avea imprimate mai multe fotografii ale actorului. Totul s-a întâmplat la gala Kennedy Center Honours, un eveniment unde Clooney a fost omagiat pentru întreaga carieră, scrie BBC.

Rochia neagră purtată de Julia Roberts avea imprimeuri cu fotografii înrămate, în fiecare dintre ele figurând George Clooney în diferite roluri din cariera sa. Într-unul dintre imprimeuri apare chiar o fotografie în care figurează şi ea, şi George Clooney.

Julia Roberts
Julia Roberts a purtat rochia făcută în onoarea lui George Clooney pe covorul roşu. Foto: Profimedia Images

Între Julia Roberts şi George Clooney există o prietenie trainică, aceştia colaborând în mai multe filme, de-a lungul anilor, precum "Confesiunile unei minți periculoase", trilogia "Ocean 11" şi, cel mai recent, "Bilet pentru Paradis", un film care a avut premiera în luna octombrie a acestui an.

Julia Roberts a purtat rochia pe covorul roşu, la gala propriu-zisă având o altă ţinută.

În cadrul evenimentului desfăşurat la Washington au mai fost omagiaţi pentru întreaga carieră şi memrbii trupei U2, precum şi cântăreaţa Gladys Knight.

La ceremonie a participat şi preşedintele Joe Biden.

Editor : D.R.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri