Moieciu ar putea avea telegondolă

Data publicării:
moieciu

Mulţi turişti aleg zona Bran-Moeciu ca destinaţie de vacanţă pentru frumuseţea locului şi pentru aerul curat de la munte însă recunosc că ar fi nevoie de mai multe alternative pentru a-şi petrece timpul liber.

Pentru a duce proiectul la capăt cât mai repede autorităţile din Moeciu vor să atragă fonduri europene. Telegondola ar trebui să traverseze localităţile Bran, Moeciu şi Fundata, cred autorităţile.

Am pus în discuţie oportunitatea implementării unor proiecte ce vizează dezvoltarea infrastructurii de turism. Construcţia unei telegondole, a unei pârtii de schi, crearea unor reţele de marcaj, toate care să pună în valoare mai bine potenţialul ce-l are comuna Moieciu”, a susținut Nicolae Clinciu, primar Moieciu.

Din punctul ăsta de vedere al transportului pe cablu şi al pârtiilor de schi suntem descoperiţi”, a recunoscut Dănuţ Darie - viceprimar Moieciu.

Proprietarii de pensiuni văd proiectul ca pe o investiţie binevenită pentru comună, dar mai ales ca pe o mină de aur pentru afacerile lor.

Valoarea investiţiei ar urma să se ridice la 10 milioane de euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri