„Păstorel” cu epoleţi. Comunicatele de presă ale purtătorului de cuvânt de la IPJ Harghita, apreciate de public, jurnalişti şi colegi

Data publicării:
gheorghe filip ipj harghita

„În stațiune depistat / Având permisul suspendat / Află că ar putea, pe bune, / Să ajungă-n altă stațiune” - aşa arată fapta unui bărbat de 33 de ani, care a condus fără permis şi riscă să ajungă la închisoare, în percepţia purtătorului de cuvânt al Poliţiei Harghita.

Poliţistul păstrează, pentru întâmplările nefericite, o notă de tristeţe în catrene. Cât despre cei care fac greşeli din propria inconştienţă...

„Sunt oameni care mă inspiră şi mă determină să devin vocal din punct de vedere al ironiei la adresa faptei săvârşite”, spune Gheorghe Filip, purtător de cuvânt IPJ Harghita.

Colegii şi superiorii agentului şef privesc cu ochi buni iniţiativa, mai ales că, aşa, instituţia are o imagine mai puţin rigidă.

În fiecare zi încearcă să aducă un plus de valoare acestor buletine de presă, deoarece am constatat că s-a triplat numărul accesărilor pe site-ul inspectoratului”, spune cms. şef Daniela Crişan, şef de cabinet.

Jurnaliştii din Harghita consideră că buletinele de presă ale purtătorului de cuvânt al poliţiei sunt de departe cele mai originale.

„E o plăcere că aceste epigrame au un amestec de umor sumbru şi ironie, dar fără a fi jignitoare. Noi aşteptăm în continuare cu drag epigramele domnului Filip”, spune ziaristul Attila Pinti.

Pentru Gheorghe Filip şi televiziunea este o sursă de inspiraţie: „Evenimente cum n-au fost / Epigrama n-are rost / Dar am ceva pentru Digi / Urări de bine de la Gigi”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri