Poveștile de dragoste de la Bollywood, filmate la Castelul Corvinilor

Data publicării:
Singh-is-bling-posters

Turiştii care au ajuns la Castelul Corvinilor în timp ce echipa indiană era la lucru au avut astfel un bonus - au văzut pe viu cum se face un film marca Bollywood.

- A fost fain, când l-or ridicat pe om cu macaraua şi l-or întors în toate direcţiile, s-o văzut de parcă s-ar fi bătut.

Filmul de dragoste de la Bollywood (Singh Is Bling - n.red.) aduce bani frumoşi şi în bugetul local. Pentru cele opt zile de filmare, indienii au plătit peste 70.000 de lei.

Costin Tinca, director Castel: În afară de taxele pe care le achită compania la primărie pentru a filma la castel, există şi alte venituri orizontale, cum ar fi cateringul sau cazarea actorilor, pentru că echipa din spatele acestui film numără vreo 200 de persoane care sunt cazate în Hunedoara şi în împrejurimi.

Nu este singura producţie realizată la Castelul Corvinilor în ultimii ani. Fără îndoială, cea mai cunoscută este Ghost Rider, cu Nicolas Cage în rolul principal.

Castelul Corvinilor a fost şi scena unor reclame sau documentare, iar administratorii spun că din toamnă alte case de producţie din străinătate vor veni să filmeze la Hunedoara.

Castelul Corvinilor este considerat cel mai bine conservat monument medieval din Europa de Sud-Est. În ultimii ani, au fost făcute mai multe lucrări de reabilitare, iar numărul turiştilor a crescut spectaculos, de la câteva mii la 50.000 pe lună.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri