Premiile Oscar 2014. Tonurile metalizate şi nuanţele de auriu au predominat pe covorul roşu

Data publicării:
cate-blanchett 193550165222.jpg gallery max

Regina stilului a fost şi de data aceasta actriţa mexicano-kenyană Lupita Nyong'o, care a impresionat la fiecare apariţie publică din ultimul timp.

Alături de Brad Pitt, Angelina Jolie a atras toate privirile cu o rochie gri cu paiete. Şi alte vedete au optat pentru ţinute care amintesc de perioada de aur a Hollywoodului. Cu rochia sa aurie şi diafană, cu aplicaţii metalice şi broderii strălucitoare, Cate Blanchett a fost desemnatră una dintre cele mai bine îmbrăcate vedete care au păşit pe covorul roşu, în ultimii ani.

Lady Gaga a purtat o rochie crem cu o eşarfă în jurul gâtului, o ţinută cuminte, departe de stilul extravagant cu care ne-a obişnuit.

În schimb, Jennifer Lawrence a ales roşul, pentru o rochie demnă de o prinţesă, în timp ce Amy Lawrence a demonstrat că puţin înseamnă mai mult. Vedeta din American Hustle a fost lăudată de critici pentru ţinuta ei simplă şi sofisticată, de culoare albastru safir. Pe aceeaşi culoare a mizat şi Sandra Bullock. Vedeta din Gravity.

Foarte admirată a fost Lupita Nyong'o, cu o rochie plisată şi vaporoasă, de culoarea cerului, creată de un stilist italian după o idee de-a actriţei.

Pentru alte vedete negrul rămâne la putere. Este cazul lui Charlize Theron, care a impresionat cu o rochie fără umeri, cu decolteu adânc.

Alte două vedete nu au făcut alegeri prea inspirate. Anne Hathaway a purtat o rochie ce amintea de armura unui cavaler medieval, iar Julia Roberts a ales o ţinută sobră de dantelă neagră, cu corsaj inspirat din smochingul masculin.

Printre atâta frumuseţi şi ţinute de gală, o notă discordantă a făcut excentrica Whoopi Goldberg. Actriţa a apărut pe scena Oscarurilor într-o ţinută alb-negru, cu ciorapi în dungi, pantofi roşii şi un şirag de perle până la genunchi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri