RCS & RDS lansează Digi Play, un nou serviciu video la cerere

Data publicării:
digiplay bun

 

Noul serviciu Digi Play include conţinut variat, care acoperă preferinţele întregii familii: de la filme de dragoste la acţiune, de la comedii la aventură, de la ficţiune la animaţie, de la dramă la thriller sau filme de artă – şi, în curând, documentare şi conţinut dedicat copiilor.

Astfel, utilizatorii vor avea acces la filme celebre din cinematografia internaţională, dar şi la seriale cunoscute şi îndrăgite de publicul larg.

Am demonstrat de-a lungul timpului că suntem o companie care se preocupă permanent să îmbunătăţească şi să diversifice experienţa utilizatorului cu serviciile pe care le oferă. Totodată, suntem un furnizor de conţinut variat şi de calitate apreciat de români, iar lansarea serviciului Digi Play vine să completeze în mod firesc serviciile oferite. Clienţii noştri se pot bucura şi pot experimenta noul serviciu care sperăm să le ofere confortul de a urmări oricând şi de oriunde pe teritoriul României, filmele şi serialele preferate.” a declarat Valentin Popoviciu, Director Dezvoltare al RCS & RDS.

În biblioteca virtuală Digi Play, abonaţii vor regăsi succese recente de cinema sau producţii clasice – sau vor putea descoperi titluri noi din cinematografia internaţională. Printre filmele care pot fi urmărite, amintim: „Hitch – Consilier în amor” („Hitch”), „Îngeri şi Demoni” („Angels & Demons”), „Adevărul gol-goluţ” („The Ugly Truth”), „Mike Meseriaşu'” („Magic Mike”), „Camera de refugiu” („Panic Room”), dar şi seriale precum „Lista neagră” („The Blacklist”) sau „ Marea încercare” („The Big C”).

Cele mai recente episoade ale serialului „Lista neagră” („The Blacklist”), vor putea fi urmărite pe Digi Play la doar 48 de ore de la premiera în SUA.

Lista completă a filmelor şi a serialelor disponibile pe Digi Play poate fi consultată aici.

Utilizatorii care au o conexiune fixă şi/sau mobilă la internet şi un dispozitiv fix sau mobil pot accesa conţinutul Digi Play, disponibil pe platforma Digi Online sau în aplicaţia Digi Online care poate fi descarcată gratuit din Google Play sau App Store.

Pentru a beneficia de conţinutul de calitate disponibil pe Digi Play, utilizatorii trebuie să se înregistreze şi să activeze serviciul în Contul Meu Digi. Persoanele care au deja cont în aplicaţia Digi Online, vor putea să acceseze Digi Play, după activarea serviciului, folosind datele de conectare valabile pentru această platformă.

Mai mult, abonaţii RCS & RDS care îşi activează serviciul Digi Play vor avea acces gratuit la conţinutul platformei Digi Online, dacă sunt abonaţi la Digi Net şi Digi TV. Aceştia se pot bucura de divertisment şi informaţie, oricând şi oriunde, 24 ore din 24 şi pot urmări competiţii sportive naţionale şi internaţionale, emisiuni şi ştiri de ultimă oră din domenii precum: actualitate, economie, sport, tehnologie, timp liber.


RCS & RDS este unul dintre cei mai importanţi operatori de telecomunicaţii din regiune, furnizând servicii în Romania, Ungaria, Cehia, Spania şi Italia. Compania este lider pe piaţa din România în furnizarea serviciilor de internet şi de televiziune prin cablu şi satelit, dar şi unul dintre furnizorii principali de servicii de telefonie fixă si mobilă, internet mobil precum și alte servicii de conținut. Compania deţine singura televiziune de stiri în format full HD, Digi24 HD, cu 8 staţii locale, 3 canale de sport, Digi Sport 1, 2 şi 3, care difuzează cele mai importante competiţii sportive din România şi din lume, un canal de filme Pay-TV, Digi Film, 3 canale de documentare, Digi World, Digi Life şi Digi Animal World.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri