Sari la conținut

Locul în care puteţi vedea gratuit filme, în fiecare seară

Seri ca-n filme, cu Digi Film. Până la sfârşitul verii, canalul de film al trustului Digi a pregătit o listă cu titluri de succes, care vor fi proiectate pe terasa de la Promenada Mall. Seară de seară, cinefilii vor avea acces gratuit pe terasă, unde vor putea urmări filme de acţiune, comedie, dramă şi alte genuri.

Filmul de acţiune american Furios şi Iute 7, cu Vin Diesel în rol principal, a fost vizionat aseară pe terasa Promenada Mall. Până la sfârşitul verii, publicul va avea parte, gratuit, de zeci de proiecţii nominalizate la Oscar şi alte concursuri internaţionale.

„Punem la dispoziţia publicului 44 de filme, printre care Furios 7, Misiune imposibilă, Gladiator, Ana Karenina şi multe alte titluri de succes, pentru că aşteptăm toţi cinefilii pe această terasă”, spune Carmen Niţu, manager Digi Film.

Ca și verile trecute, publicul a fost plăcut surprins.

„Idee interesantă şi chiar ne bucurăm de acestă atmosferă”, spune un cinefil.

„E o idee foarte, foarte bună, având că afară e foarte frumos”, spune un altul.

„Ne aşteptăm la o creştere faţă de anul trecut. Cu 25 la sută. Ca idee, avem 600 de oameni participanți în fiecare seară”, spune Dragoş Marinescu,Marketing manager, Promenada.

Proiecţiile se vor desfăşura timp de trei luni, în fiecare seară, începând cu ora 21.00, mai puţin joia. Lista proiecţiilor poate fi găsită pe site-urile Digi Film şi Promenada Mall.