Sari la conținut

Alex Velea, despre divorțul de Ana: Îmi doream o familie. Antonia mi-a dat ce mi-am dorit

Alex Velea și frumoasa Antonia formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Artiștii au doi copii împreună și se declară la fel de îndrăgostiți ca la început. Deși acum Alex Velea poate spune că nimic nu-i lipsește pe plan personal sau profesional, viața lui nu a fost deloc ușoară.

velea

Foto: Facebook

Într-un interviu acordat unui post de televiziune, Alex a povestit care au fost greutățile cu care s-a confruntat la început de carieră, dar și motivul care a dus la divorțul de fosta sa soție, Ana.

"După ce am terminat cu BAC-ul, m-am înscris la două facultăţi. M-am dus la Electromecanica. Am şi terminat-o. În 2003 m-am dus la un show de talente. M-am înscris şi am câştigat concursul ăsta. Nu ştiam ce să simt atunci când am câştigat. Credeam că va fi o mare nebunie când voi ieşi afară. Am semnat un contract destul de mare, nu ştiam în ce mă bag la vremea aia. Am fost foarte dezamăgit. Nu înţelegeam de ce nu se întâmplă nimic. De mic am avut o pasiune pentru haine. Am început să vând haine. Vindeam în casă. Mama s-a enervat la un moment dat. După ce m-am mutat în Bucureşti. Anda Adam a avut mare încredere în mine. M-a luat cu ea în concerte. Eu aveam videoclip pe TV, dar mergeam cu punga de rafie să vând haine. Mă recunoştea lumea prin tramvai.

Nu m-am îmbogăţit în perioada aia, nici nu eram disperat după bani. Îi cheltuiam tot pe haine. Mâncam pufuleţi, erau ieftini şi buni,” a spus cântărețul.

Velea a făcut dezvăluiri și despre perioada în care era căsătorit cu Ana și despre problemele care au dus la divorț.

„Acum câţiva ani am avut o perioadă în care nu mă regăseam, când eram căsătorit cu Ana, de aceea nu a funcţionat căsnicia. Nu eram Alex Velea pe care l-au crescut părinţii mei. S-a întâmplat înainte să o cunosc pe Antonia. Nici cu familia mea nu vorbeam, că nu mă simţeam eu mândru. Îmi doream o familie de care nu aveam parte, am format-o alături de Antonia, ea mi-a dat ceea ce mi-am dorit", a adăugat artistul.

Pe aceeași temă