Victorie în instanţă pentru Gordon Ramsay împotriva socrului

Data publicării:
14479531_1238678579488737_3141259421149136975_n
Foto: Facebook

Gordon Ramsay a obţinut o victorie în instanţă, recent, după ce socrul lui, Chris Hutcheson, a recunoscut că a accesat ilegal computerele reţelei de restaurante deţinute de celebrul maestru bucătar, informează contactmusic.com citat de News.ro.

14479531_1238678579488737_3141259421149136975_n
Foto: Facebook

Gordon Ramsay a avut câştig de cauză în instanţă, în această săptămână, după ce socrul lui, Chris Hutcheson, a recunoscut că a accesat ilegal computerele reţelei de restaurante deţinute de Gordon Ramsay Holding Ltd. 

Maestrul bucătar şi socrul lui au o relaţie tensionată din 2010, după ce Gordon Ramsay şi-a concediat socrul, care lucra pentru companiile sale.

Chris Hutcheson, în vârstă de 68 de ani, tatăl soţiei lui Gordon Ramsay, Tana, şi-a recunoscut vinovăţia la acuzaţia de accesare ilegală a unor computere şi a fost pus sub acuzare în virtutea legislaţiei adoptate după ”Operaţiunea Tuleta” - o anchetă demarată după semnalarea mai multor cazuri de accesări ilegale ale unor computere, asociate cu scandalul generat de interceptările telefonice practicate de tabloidul News International.

Fiii lui Chris Hutcheson - Adam Hutcheson, în vârstă de 46 de ani, şi Chris Hutcheson, în vârstă de 37 de ani - şi-au recunoscut la rândul lor vinovăţia, în timp ce fiica lui, Orlanda Butland, în vârstă de 45 de ani, a negat acuzaţia.

Membrii familiei s-au prezentat la Tribunalul Infracţional din Marea Britanie pentru a răspunde în faţa unui judecător la acuzaţia de interceptare ilegală a computerelor Gordon Ramsay Holdings Ltd în perioada octombrie 2010 - martie 2011. 

În urma audierii, acuzaţii au fost eliberaţi pe cauţiune. Tribunalul a stabilit o nouă audiere pe 2 iunie.

Cearta dintre Gordon Ramsay şi socrul lui a început atunci când cel din urmă a împrumutat o sumă uriaşă - 1,5 milioane de lire sterline - din conturile companiei maestrului bucătar, fară cunoştinţa acestuia. După numeroase apariţii în instanţă, Gordon Ramsay a acceptat să pună capăt acelui proces, în urma unei înţelegeri financiare de 2 milioane de lire sterline. După incident, soţia bucătarului, Tana, a întrerupt contactul cu părinţii ei.

”El a încercat să ne despartă. Mă simt cumplit de dezamăgit. A accesat ilegal e-mailurile noastre şi a transmis presei fotografii de familie. Însă am reuşit să trec peste asta. Afacerea a rămas sigură şi prosperă”, a spus Gordon Ramsay.

Gordon James Ramsay, născut pe 8 noiembrie 1966, este un maestru bucătar britanic de origine scoţiană, patron de restaurante şi vedetă de televiziune. A prezentat mai multe show-uri culinare, precum producţiile TV britanice ”Hell's Kitchen”, ”The F Word” şi ”Ramsay's Kitchen Nightmares”, alături de emisiunile americane ale emisiunilor ”Hell's Kitchen”, ”Kitchen Nightmares”, ”MasterChef”, ”MasterChef Junior” şi ”Hotel Hell”. În 2015, Gordon Ramsay a obţinut venituri de 60 de milioane de dolari, potrivit revistei Forbes. 

Tana şi Gordon Ramsay au împreună trei fiice adolescente - Megan, în vârstă de 17 ani, Holly, în vârstă de 16 ani, şi Matilda, în vârstă de 14 ani - şi un fiu, Jack, în vârstă de 16 ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri