Sari la conținut

Un antrenor norvegian are rețeta pentru a face din echipa sa de liga a cincea, cea mai bună din lume

Sătul de ”jucători bătrâni” sau ”grași”, antrenorul Ole Vidar Toftesund cere 20 de ani pentru a face din Nordstranda cea mai bună echipă din lume. El garantează succesul.

antrenor-fb

El a postat un filmuleţ prin care cere spermă de la Ibrahimovici şi Ronaldo pentru ca echipa sa să devină cea mai bună din lume peste 20 de ani. Imaginile au devenit virale. Ole Vidar Toftesund, antrenorul echipei Nordstranda, din liga a cincea norvegiană, a postat pe reţelele de socializare un filmuleţ prin care face un apel, primit cu amuzament de internauţi şi de presa internaţională, ca Zlatan Ibrahimovici şi Cristiano Ronaldo să ofere spermă astfel încât formaţia din Norvegia să devină, peste 20 de ani, cea mai bună din lume.

"Numele meu este Tofte. Sunt antrenor de fotbal de 30 de ani. Am antrenat peste 1000 de fotbalişti. Dar majoritatea nu sunt deloc buni. Sunt bătrâni. Unii sunt graşi. Am obosit... Dar am o idee. În 20 de ani Nordstranda va fi cea mai bună echipă din lume. Cum? Voi face astfel încât iubitele jucătorilor să rămână însărcinate. Cu spermă de la cei mai buni jucători din lume. Şi am nevoie de ajutorul vostru. Ştiţi pe cineva care îi cunoaşte pe Zlatan, Ronaldo, Paul Gazza? Vă rog să distribuiţi acest filmuleţ. Trebuie să vorbesc cu ei. Nu mai suport", este mesajul antrenorului, prezentat în scris pe mai multe cartoane pe care le arată către cameră.

Presa internaţională scrie că Toftesund a prezentat "o formulă magică", dar planul său de a crea o "superechipă" are multe hibe, principala fiind că "iubitele fotbaliştilor s-ar putea să nu fie de acord cu insistenţa tehnicianului de a ajuta cauza".