Bilanț pozitiv sub comanda lui Roșu

Data publicării:
bilant rosu
„Bătrâna Doamnă" și-a adjudecat și ultimele trei puncte puse în joc în anul 2016, în Liga a II-a, după succesul 1-0, cu Foresta. Cu această victorie arădenii au ajuns pe locul 2 în clasament, poziție care asigură promovarea directă în elita fotbalului românesc. Adus în locul lui Roland Nagy, Laurențiu Roșu a strâns nu mai puțin de 22 de puncte la cârma UTA-ei, din 27 posibile.

„Sincer, după meciul de la Satu Mare nu mă gândeam la locul doi, mă gândeam doar ce e de îmbunătățit la echipă, mă gândeam să facem lucrurile cât mai bine și sunt convins că dacă facem lucrurile cât mai bine, avem numai de câștigat”, recunoaște Roșu.

Aflat la prima sa experiență ca antrenor principal, Laurențiu Roșu admite că va caută să întărească echipa în pauza de iarnă și totodată speră să nu îl piardă pe Adrian Petre - golgheterul de 18 ani dorit insistent de mai multe cluburi din țară și străinătate.

„Îmi doresc să rămână aici până în vară, dacă s-ar putea, acum vedem ce se va întâmpla, în funcție de ofertele care apar și de poziția clubului, vom vedea ce e de făcut. Mi-aș dori să vină 3-4 jucători care să facă o concurență pe unele posturi și vom căuta, ne vom gândi și vom încerca să alegem soluțiile cele mai bune”, adaugă antrenorul UTA-ei.

Arădenii vor avea parte de vacanță până pe 15 ianuarie, când este programată reunirea, pentru ca după aceea să efectueze un stagiu de pregătire centralizată în Spania.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri