Sari la conținut

HANDBAL. Incertitudini la Corona Braşov

Cu toate acestea, în cadrul clubului braşovean există multe necunoscute cu privire la sezonul viitor. Strategia de viitor a secţiei pare să se schimbe din mers, iar din primele indicaţii, şefii braşoveni vor să se bazeze foarte mult pe jucătoarele crescute în propria pepinieră deşi, până în acest moment, la echipa mare au fost prelungite contractele tuturor jucătoarelor importante, mai puţin Aureliei Brădeanu.

O altă dilemă o reprezintă situaţia Marianei Târcă, conducătoarea centrului de Copii şi Juniori fiind ofertată de HCM Rm. Vâlcea pentru postul de antrenor principal. O posibilă despăţire de clubul braşovean a fost confirmată chiar de primarul George Scripcaru.

"Mariana Târcă este şi legată de Rm. Vâlcea. Să fim serioşi acum, cu toţii ştim activitatea ei din punct de vedere sportiv, Până la urmă, oamenii fac ce doresc şi deciziile pe care le iau aceştia trebuiesc respectate, noi trebuie să facem în aşa fel încât să menţinem aici acestă resursă pentru că şi antrenorii sunt o resursă importantă", a spus George Scripcaru - primarul municipiului Braşov.

De asemene, conducerea clubului braşovean va lua o decizie asupra participării echipei mari în sezonul viitor din Cupele Europene, în cadrul Adunării Generale a Acţionarilor de la Corona, de marţea viitoare.

Redactor: Adrian Susanu
Operator: Zoltan Racz

Pe aceeași temă