Mai puţini paznici la căminele studenţeşti 

Data publicării:
PAZA CAMINE

Doar două puncte de pază au mai rămas în complexurile de cămine ale Universităţii Transilvania: unul pe Colină şi altul în Memorandumului. Fiecare agent de pază va viziona, în permanenţă, camerele de supraveghere ale căminelor.

Dacă paznicii nu vor face faţă, preşedinţii şi membrii comitetelor de cămine vor sări în ajutorul lor. "Noi încercăm să preluăm şi atribuţiile paznicilor şi sperăm ca totul să fie ok", afirmă Ioan Bogdan Ţigănuş, preşedinte cămin.

Administratorii căminelor vor sta, de acum încolo, mai mult la muncă. Vor viziona, la rândul lor, toate camerele de supraveghre şi se vor implica în aplanarea eventualelor conflicte. Nu îi deranjează să le ia locul paznicilor pentru că oricum nu erau serioşi, afirmă administratorii.

"Nu ajungeau la timp la seriviciu, când ajungeau, împreună cu studenţii consumau câte o sticlă de apă minerală cu grade şi de aici incepea tot", povesteşte Mihai Cojoc, administratorul unui cămin.

De acum, studenţii vor intra în cămine doar pe bază de cartelă.

În urma reoganizării posturilor de pază, Universitatea va economisi peste 30.000 de lei. În căminele din Universitatea Transilvania sunt cazaţi peste 4.000 de studenţi. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri