Angajaţii companiilor, la cros

Data publicării:
crosul companiilor

Sutele de angajaţi ai companiilor din Cluj-Napoca au început dimineaţa cu o încălzire de grup, în aer liber. Toţi s-au aliniat apoi la linia de start, pentru proba inidividuală.

Traseul care a cuprins mai multe străzi din centrul oraşului, a trebuit parcurs de trei ori. Cei care au ajuns primii la linia de sosire recunosc că s-au antrenat câteva luni bune înainte.

"Eu fac cam în fiecare zi alergare, aşa că sper că se văd rezultatele. Sunt consultant de credite. Este importantă mişcarea pentru cei care lucrează la birou. Este foarte importantă chiar dacă în ziua de astăzi nu mai avem timp de mişcare, dar e recomandat", a spus unul dintre participanţi.

După proba individuală, a urmat cea de echipe. Grupurile, formate din trei persoane, au trebuit să ajungă în formaţie completă la linia de finish. Proba a fost menită să dezvolte spiritul de echipă.

"Extraordinar! Se putea şi mai bine, greu, dar frumos", a spus un alergător din echipa DIGI Thunder.

"Am pornit din start de la ideea că suntem o echipă şi atunci era evident că trebuia să ne aşteptăm unii pe ceilalţi. Au fost şi momente mai dificile pe traseu, au fost, dar le-am depăşit cu brio. Oricum, a fost prima participare de acest gen", spus Dana Ponoran din echipa DIGI Fiber.

Nu a fost însă o cursă uşoară pentru cei care îşi petrec zilnic chiar şi 10 ore la birou. Echipa de IT-işti care a câştigat această probă şi-a făcut un adevărat plan tactic înainte, pentru a reuşi.

"Am zis că prima tură trebuie să o facem tactic, să nici nu simţim. În a doua tură, am tras destul de tare. În a treia tură, era să mor aicea, dar am zis că în loc să încetinesc, încerc să accelerez", a spus unul dintre ei.

"Sperăm prin acţiunile noastre să trezim spiritul de sportivitate, de fair-play şi, de ce nu, de creare a unei comunităţi", a afirmat Horaţiu Morar, unul dintre organizatorii evenimentului.

Crosul companiilor a ajuns la cea de-a patra ediţie. Competiţii precum cea din Cluj-Napoca vor fi organizate în perioada următoare şi în Oradea, Tîrgu Mureş şi Braşov.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri