Fotbal. Meci de 6 puncte cu Constanţa, pentru Universitatea Cluj

Data publicării:
meci u 6 puncte-1

Chiar dacă formaţia de pe litoral nu a mai cunoscut gustul victoriei de 6 etape, de la meciul cu FC Botoşani din 21 februarie, antrenorul Universităţii, Mihai Teja, nu-şi subestimează adversarul.

"Săgeata este favorită pentru că joacă acasă, în primul rând, şi Săgeata are un joc foarte bun, joacă bine chiar dacă a pierdut, eu am văzut meciurile. Să nu uităm, cu Steaua au făcut un meci foarte bun şi jucând acasă este favorită, dar noi încercăm să dăm maximum, aşa cum am încercat la fiecare meci şi să câştigăm cele 3 puncte", a declarat tehnicianul.

"U" Cluj atacă jocul cu Săgeata Năvodari după două victorii consecutive, cu rivala locală CFR şi cu Gaz Metan Mediaş. Unul dintre cei mai constanţi jucători din tabăra clujeană în acest sezon este Ionuţ Târnăcop, care deşi a fost folosit pe mai multe posturi, fie fundaş stânga, fie mijlocaş, a avut evoluţii satisfăcătoare.

"Dacă domnul profesor are încredere şi mă bagă pe mai multe posturi, dânsul ştie mai bine unde dau randamentul mai bun, văzându-mă la antrenamente în fiecare zi. Sper să pot să ajut echipa acolo unde joc", a spus fotbalistul.

Meciul Săgeata Năvodari - Universitatea Cluj se joacă astăzi, de la ora 19.30.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri