Club de fiţe, prădat. Hoţii au furat băutură fină din depozitul unui club din Mamaia

Data publicării:
club pradat

 

Patronul clubului a cumpărat bauturi alcoolice şi răcoritoare şi le-a lăsat în grija unui paznic în vârstă de 64 de ani. Omul spune că şi-a făcut rondul azi noapte, dar nu a văzut nimic suspect. Şi nici n-a auzit.

Oricum, nu avea cum să le facă faţă hoţilor. Nu avea la el nici tomfă, nici pistol, nici spray paralizat, ci doar o lanternă şi un telefon mobil. De dimineaţă, paznicul a aruncat o privire spre depozit înainte să plece spre casă.

Ion Jurcă, paznic: "Nu v-aţi dus să vedeţi dacă este în ordine la magazie? Nu m-am dus, nu m-a dus mintea să trag de lacăte."

O oră mai târziu, la clubul de pe plajă a ajuns şi administratorul. Când a văzut depozitul aproape gol a intrat în panică. Imediat a sunat la 112.

Cătălin Spanţu, administrator club: "Au luat whisky, votcă, băuturi scumpe, băuturi premium." 

În total, peste 600 de sticle. Singurele de care nu s-au atins hoţii au fost sticlele cu băuturi răcoritoare. Omul crede că au pătruns în depozit dinspre plajă.

Poliana Căpitan, reporter Digi 24 Constanţa: "Hoţilor le-a fost foarte simplu să intre în depozit. Au desfiletat doar aceste şuruburi, după care au furat tot ce le-a căzut la îndemână!".

Laura Sava, purtător de cuvânt IPJ Constanţa: "Persoane necunoscute au pătruns în anexa unui club de unde au sustras mai multe bunuri în valoare de 30.000 de lei. "

Camerele de supraveghere nu funcţionau, aşa că patronul nu îi poate ajuta pe poliţişti să îi prindă mai repede pe hoţi.

Duhair Marwan, patron club: "Camere sunt, da, avem un sistem care e făcut foarte ok dar.. Generatorul azi noapte a fost oprit."

Marfa nu era asigurată. Patronul păţit spune că va angaja o firmă de pază.

reporter: Poliana Căpitan
operator: Alexandru Brânzaru 

editor web: Anca Medrea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri