Sari la conținut

Marius Constantin rămâne în arest

Apărătorul familiei lui Bercea Mondial a sperat până în ultimul moment ca prin motivaţiile aduse instanţei să poată menține decizia Tribunalului Constanţa ca Martius Constantin să fie arestat la domiciliu.

Daniel Manolache, avocat:  "Argumentele sunt complexe, nu se raportează la un singur exemplu, au în vedere mai mulţi factori, printre care starea de pricol pentru oridea public, perioada de arest petrecut n jur de 50 de zile." 

Dar niciun argument nu i-a convins pe judecători. După o oră, au dat verdictul: Marius Constantin rămâne în arest, iar Grinică Anghel cu interdicţia de a nu părăsi localitatea.

Înainte ca procesul să înceapă, fiica lui Bercea Mondial a lansat noi acuzaţii, de data aceasta la adresa şefului statului. Ea spune că Traian Băsescu ar fi primit banii în vila de protocol de la Neptun. Izaura Anghel susţine că există probe audio video în acest sens, dar singurul care ştie unde sunt este fratele său, Florin Anghel, încarcerat în Penitenciarul Colibaşi, din judeţul Argeş.

Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial: "În birou i-a spus lui Florin că s-a întâlnit cu frate-su la Nepttun şi i-a dat fratelui său 300 de mii de euro şi aşteaptă să fie eliberat."

Iniţial, Izaura Anghel declara că nu mai există nicio probă care să incrimineze familia Băsescu, dar, ulterior a revenit şi a spus că mai există şi alte înregistrări.

reporteri: A. Medrea, M. Iorga
operatori: M. Ghioc, L. Erimia