Digi24 Craiova, premiat la Gaudeamus

Data publicării:
030314 GAUDEAMUS

Postul de televiziune Digi24 Craiova a fost premiat duminică de organizatorii Târgului de Carte Gaudeamus, ediţia a XIII-a. Jurnaliştii au primit Trofeul Presei şi au fost felicitaţi de organizatori pentru promovarea corectă a acestui eveniment. La închiderea acestui târg au fost premiate şi cele mai bune edituri participante.

Premiul a fost ridicat de realizatorul emisiunii „Vocile Olteniei”, Mihai Firică. „Este o întâmplare fericită, Gaudeamus este un leac prin cultură, o vindecare prin lectură şi prin ceea ce faceţi în fiecare an”, a spus Mihai Firică, realizatorul emisiunii „Vocile Olteniei”.

Şi în acest an târgul de carte de la Craiova a avut un mare succes. Mii de cărţi au fost aduse spre cumpărare de cei peste 50 de expozanţi în foaierul Teatrului Naţional „Marin Sorescu”. În cele cinci zile, cât a durat evenimentul, a strâns peste 13.000 de vizitatori.

Târgul Gaudeamus, cotat între primele 10 târguri de carte din Europa, a fost un cumul de evenimente culturale timp de o săptămână la Craiova.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri