Retur de foc pentru Pandurii Tg. Jiu. Gorjenii joacă astăzi, de la 22:30, cu Sporting Braga

Data publicării:
290813 PANDURII retur 13

Jucătorii de la Pandurii Tg. Jiu sunt optimişti înainte de meciul retur de la Braga, din această seară. Antrenorul Pustai a dezvăluit portughezilor, la conferinţa de presă, sistemul pe care-l va folosi în acest meci.  

Dacă la Cluj a mizat pe un 4-5-1, acum Pustai va juca mult mai ofensiv, va reveni la 4-2-3-1, sistemul care a făcut ca Pandurii Tg. Jiu să ajungă, în premieră, în Cupele Europene.

„Vom încerca să jucăm ca şi în ultima etapă de campionat, ca şi în ultimul joc din Europa, de la Tel Aviv, adică să atacăm, să înscriem”, spune Cristi Pustai.

Meciul din această seară va fi unul special pentru cel mai vechi jucător din lotul gorjenilor. Portarul Pedro Mingote va evolua în faţa familiei şi a prietenilor, care l-au aşteptat la aeroportul din Porto.

Partida se va disputa pe unul dintre cele mai interesante stadioane din lume. Estadio Municipal din Braga a fost construit în 2003, iar primele meciuri oficiale au avut loc la Campionatul European din 2004, când Portugalia a găzduit această competiţie.

Meciul dintre Sporting Braga şi Pandurii Tg. Jiu va fi în această seară, în direct la Digi Sport 1, de la ora 22.30.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri