Sari la conținut

Un elev din Vâlcea a murit în curtea şcolii. Băiatul în vârstă de 14 ani a căzut într-o fosă septică goală  

Şcoala, locul unde orice copil trebuie să fie în siguranţă, a fost capăt de linie pentru un elev de 14 ani din Vâlcea. Adolescentul a murit în fosa septică dezafectată, împins de teribilism: pusese pariu cu colegii că poate să ridice capacul din beton. Supăraţi şi plânşi, părinţii băiatului vor să dea în judecată autorităţile, pentru că nu au securizat zona periculoasă. Oamenii legii au deschis o anchetă.

De cum s-a sunat pentru recreație, băiatul, alături de alți colegi, a mers în spatele şcolii, pentru că a vrut să le demonstreze că are suficientă putere să ridice capacul de la fosa septică. Numai că în acel moment, a alunecat şi a căzut în ea.

Imediat, la fața locului au venit rudele băiatului, care au acuzat autoritățile că nu au securizat zona.

La faţa locului a fost prezent şi primarul localităţii, care a spus că dacă se va face vinovat în vreun fel pentru ceea ce s-a întâmplat, va răspunde în faţa autorităţilor.

Profesorii care supravegheau elevii susțin că niciodată nu s-au gândit că se poate întâmpla aici o tragedie.

Polițiștii au demarat o anchetă și au deschis un dosar penal.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vâlcea. În acest moment se fac verificări, iar persoanele vinovate vor fi cercetate pentru ucidere din culpă şi neglijenţă în serviciu”, a spus Cătălina Margu, purtător de cuvânt IPJ Vâlcea.

La finalul anchetei, oamenii legii vor decide dacă se va face cineva vinovat de cele întâmplate. Cauza morții va fi stabilită abia după ce medicii legiști vor face necropsia.

Pe aceeași temă