Meci spectaculos de futsal la Galaţi

Data publicării:
futsall oct

United Galaţi a deschis scorul repede, printr-un gol marcat din penalti de Ivan Iovanovici. Oaspeţii au revenit în joc imediat, egalând în urma unui contraatac.

Totuşi, sportivii antrenaţi de David Asandei au reuşit să intre în avantaj la pauză, datorită golului reuşit de căpitanul Viorel Cojoc. La începutul reprizei a doua, Spicom Sfântu Gheorghe a egalat din nou, în urma unei faze fixe.

Cu zece minute înainte de final, oaspeţii au trecut chiar în avantaj cu un gol marcat dintr-un unghi aproape imposibil.

United a reuşit egalarea când mai erau şapte minute de joc, printr-un gol înscris din apropierea porţii de Andrei Apostol. Pe final, gălăţenii puteau chiar să dea lovitura, însă portarul celor de la Spicom a fost la post.

Viorel Cojoc - jucător United Galaţi: "Ne-am dorit foarte mult victoria, dar şi un egal este foarte bun pentru noi. Îi ţinem, după cum aţi spus, la distanţă. Aşteptăm următorul meci, care este un meci important tare, cu Târgu Mureş".

Andrei Apostol - jucător United Galaţi: "Am scos un punct binemeritat şi, dacă eram puţin mai atenţi pe final puteam chiar puteam să atacăm şi victoria".

David Asandei - antrenorul United Galaţi: "Ne-am dorit victoria, am condus de două ori, pe final, în partea a doua a jocului am fost şi conduşi. Am revenit şi, până la urmă, ne mulţumeşte acest egal pentru că ne păstrează pe aceeaşi poziţie, la o diferenţă de cinci puncte de Spicom Sfântu Gheorghe".

În ultimul meci din turul sezonului regulat, United Galaţi va juca în deplasare, cu vicecampioana City'us Târgu Mureş, luni, de la ora 18:00.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Gelu Mormoloc

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri