Festival internaţional de muzică, la Iaşi. Cel mai talentat mic artist a fost premiat cu 1.000 de euro

Data publicării:
music for kids

Participanții din Malta au venit la Iași gata să cucerească publicul. Kellsy are doar şapte ani, dar deja a câştigat multe competiţii. Asta şi-a propus să facă şi în ţara noastră, unde a venit acum pentru prima dată şi a rămas impresionată. Alături de ea, zeci de copii talentați din șase țări au pășit pe scenă cu emoții, dar încredere în forțele proprii.

"M-am pregătit foarte mult, sunt foarte încântată că am reuşit să ajung până aici," a spus un concurent din Bucureşti. 

"Sunt doar încântată pentru că e prima dată în România," a mărturisit un concurent din Malta.

"De pregătit, mă pregătesc mereu. Adică nu mă pregătesc în special numai pentru un festival, dar pregătire numai pentru unul durează cel puţin trei luni," a explicat un concurent din Braşov. 

Cele mai mari emoţii au fost în spatele scenei. Alături de staruri, concentrate să dea cea mai bună reprezenţie, s-au aflat în fiecare moment părinţii, gata să facă orice sacrificiu pentru ca micile talente să își urmeze visul. "Este costisitor, dar merită. Merită pentru că, în cazul acesta copilul face şi altceva, cunoaşte cultură, se plimbă în toată ţara, ia contact cu alţi copii din acelaşi mediu. Şi chiar eu zic că este o investiţie bună pentru un părinte," a spus Luminiţa Darie, mamă unui concurent.

Cătălin Dascălu, organizator MusicForKids: "În momentul în care vezi zâmbetul acelor copii pe scenă şi le vezi emoţiile, simţi că merită tot acest efort."

Festivalul MusicForKids este la a cincea ediție. Din juriu au făcut parte profesori, compozitori și artiști, iar câștigătorul a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 1.000 de euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri