Idei de afaceri studențești. 30 de tineri de la Agronomie au organizat un târg cu produse creație proprie

Data publicării:
mancare bomboane de casa

Făcute în camerele de cămin din campusul de la Agronomie, dulciurile reinventate după rețete proprii sunt preparatele cu care studenții au încercat să își convingă propriii colegi că, după absolvire, vor obține și profit cu noile idei din bucătărie.

Sergiu Leogan, student în anul IV la Facultatea de Agricultură, are o rețetă proprie de pâine: "Este cu usturoi, cu semințe de mac, semințe de floarea soarelui, ulei de măsline, oregano. Ideea mi-a venit pur și simplu din preferințele mele. Mie îmi place foarte mult usturoiul și din acest motiv am realizat această pâine."

Unii dintre studenți au preferat doar să mixeze ceea ce le oferă natura: "Ca mix de fructe aș alege, în opinia mea, kiwi pentru suculență, pomelo pentru neutralizarea gustului, nici acru, nici dulce. Bananele pentru puțină dulceață."

Studenții au pregătit 15 standuri în care au prezentat idei de afaceri în domenii precum patiserie cofetărie, organizări evenimente sau amenajări interioare.

"Firmele de aplicație au fost înființate ca urmare a faptului că tinerii sunt ingenioși și creativi, își doresc să obțină mult și într-un timp foarte scurt," a spus Steluța Radu, coordonatorul proiectului. 

Cele mai ingenioase idei de afaceri vor fi premiate cu câte 400 de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri