Zborul Iași - Tel Aviv, un succes. Au fost rezervate biletele pe următoarele șase luni 

Data publicării:
COPERTA AEROPORT

Prima cursă Iaşi - Tel Aviv a fost inaugurată cu mare fast. Cursa este deja una mult aşteptată, dar şi profitabilă, spun oficialităţile. Practic, ieşenii vor putea merge să se roage la mormântul sfânt, dar şi investitorii din Israel au asigurat un transport spre capitala Moldovei. Evenimentul a fost un nou prilej de critici dinspre Consiliul Județean spre Primărie, acuzată că nu asigură un transport în comun eficient din oraș spre aeroport.

„Am încercat să luăm autobuzul. L-am şi luat. A fost virtual imposibil să găsim informaţii despre staţii, despre ore ale autobuzului ruta 50. Ca şi restul rutelor din oraş, trebuie să fii ieşean şi ştii tu direct, din experienţa ta, ce rută trebuie să iei pentru a te descurca,” a spus Cristian Adomniţei, preşedintele Consiliului Județean Iaşi.

Ruta nu a fost aleasă întâmplător, având în vedere că sunt multe solicitări. Deja s-au făcut rezervări până în septembrie.

„Cursa de Tel Aviv este o cursă specială pentru că are mai multe semnificaţii, economice religioase. Este spectaculos, dacă vreţi, numărul de rezervări făcute pentru această cursă. Cei de la compania transportoare mi-au spus că este cea mai încărcată cursă de pe Aeroportul Iaşi şi din ţară în acest moment,” a declarat Marius Bodea, directorul Aeroportului Internațional Iaşi.

Pentru cursa Iaşi - Tel Aviv, operatorul de zbor a oferit şi preţuri promoţionale. Cei interesaţi au plătit câte 99 de euro pentru un zbor dus - întors. Preţurile însă pot ajunge până la trei sute de euro de persoană, în funcţie de momentul în care este făcută rezervarea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri